Logo-Glas

MODRIČA: Predstavljeni kandidati Ujedinjene Srpske za poslanike u Narodnoj skupštini

23. Maja 2018.

Модрича - конвенција Уједињене СрпMODRIČA
– Na konvenciji Ujedinjene Srpske, održanoj u mjestu Skugrić kod Modriče, večeras su predstavljeni kandidati koji će biti na listi Izborne jedinice četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske na opštim izborima u oktobru.

Nosilac liste, sa ukupno devet kandidata, biće predsjednik Opštinskog odbora Nenad Šabić, privrednik iz Modriče.

Četiri kandidata su iz Modriče i Vukosavlja, tri iz Dervente i dva iz opštine Brod.

Šabić je rekao da Ujedinjena Srpska ima mlade i stručne kandidate i da očekuje dobar izborni rezultat.

On je naveo da nisu iskorišćeni potencijali Modriče, koja je prije rata bila druga opština po razvoju privrede u BiH, i da će se kandidati Ujedinjene Srpske, ukoliko budu izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srpske, zalagati za pokretanje privrede i otvaranje novih radnih mjesta.

– Kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini su ljudi koji žele da sačuvaju nacionalni identitet i koji ekonomskim razvojem žele poboljšati mjesto gdje žive, Izbornu jedinicu kojoj pripadaju i Republiku Srpsku – naglasio je Šabić.

Модрича - Ненад СтевандићPredsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, predstavljajući program stranke, istakao je značaj nacionalne i ekonomske platforme koja će biti ponuđena biračima u Republici Srpskoj.

– Ujedinjena Srpska će se zalagati da Republiku Srpsku u zajedničkim organima na nivou BiH predstavljaju najbolji i najhrabriji kandidati koji će čuvati suverenitet Srpske – rekao je Stevandić.

On je naveo da ekonomska platforma predviđa otvaranje novih 25.000 radnih mjesta u Republici Srpskoj u naredne četiri godine, ističući da je to moguće u oblasti energetike, poljoprivrede, proizvodnje hrane, turizama i usluga, te informaciono-tehničkom sektoru.

Stevandić očekuje da će ova stranka osvojiti najmanje pet poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini Repbulike Srpske.

Konvenciji su prisustvovali i članovi Predsjedništva Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut i Mario Milanović.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA