Logo-Glas

MODRIČA: Puštena u saobraćaj Ulica braće Jugović

25. Oktobra 2018.

Модрича - инфраструктураMODRIČA
– U mjesnoj zajednici Modriča četiri večeras je svečano puštena u saobraćaj asfaltirana Ulica braće Jugović, dužine 620 metara, za šta su Vlada Republike Srpske i mještani obezbijedili 70.000 KM.

Zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić rekao je da je Vlada Srpske izdvojila 35.000 KM, a da su drugu plovinu sredstava obezbijedili stanovnici iz ove ulice.

Модрича - инфраструктура– Asfalitranje ove ulice dio je projekta uređenja putne infrastrukture u izbjegličkim naseljima na području Modriče koji je ove godine pokrenula Vlada Srpske – naveo je Savić.

On je istakao da je u mjesnoj zajednici Modriča četiri ovog ljeta, sredstvima Vlade od 40.000 KM, asfaltirana i glavna saobraćajnica u naselju Dobori.

Predsjednik mjesne zajednice Modriča četiri Mile Božić rekao je da će se asfaltiranjem ulice znatno poboljšati uslovi u kojima živi 200 domaćinstava ovog izbjegličkog, prigradskog naselja sa više od 500 domaćinstava.

Stanovnik Ulice braće Jugović Pero Cvjetković istakao je da su mještani zadovoljni novom saobraćajnicom jer su asfaltiranjem ulice završeni glavni infrastrukturni objekti tog dijela odriče četiri.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA