Logo-Glas

MODRIČA: Za liječenje Bližnjakovićeve i Gajića prikupljeno 5.365 KM

12. Februara 2018.

Модрича - прикупљен новац за лијечеMODRIČA
– Na humanitarnom turniru u malom fudbalu u Modriči prikupljeno je 5.365 KM za liječenje petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja i jednogodišnjeg Aleksandra Gajića iz Zvornika.

Direktor Kulturno-sportskog centra Mitra Knežević rekla je Srni da će Nini, oboljeloj od težeg oblika leukemije i Aleksandru, kome je dijagnostikovan tumor malog mozga, biti uplaćeni jednaki iznosi od ukupno prikupljenih sredstava na turniru.

Модрича - фудбал - хуманитарни турн


– Za turnir, koji je završen kasno sinoć, prodate su 903 ulaznice, kojima je prikupljeno 1.806 KM, kotizacije ekipa iznosile su ukupno 1.620 KM, a prilozi u kutiji postavljenoj na ulazu u dvoranu bili su 1.469 KM, dok su humanitarnu akciju sa 470 KM podržali i privrednici Modriče – precizirala je Kneževićeva.

Ona je istakla da su, bez naknade, za turnir ustupljeni prostor i radnici dvorane, te da su sudije i medicinsko osoblje Doma zdravlja Modriča takmičenje vodili besplatno.

Mićićeva se nada da će prikupljena sredstva koliko-toliko pomoći da liječenje Aleksandra i Nine bude uspješno.

Humanitarnu akciju pokrenuli su volonteri Crvenog krsta, petnaestogodišnjaci Ivana Mićić i Boško Demonjić.

Na turniru, koji su organizvali Kulturno-sportski centar i Crveni krst Modriča učestvovale su 54 ekipe iz Doboja, Šamca i Modriče.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

MODRIČA: Predstavljeni kandidati Ujedinjene Srpske za poslanike u Naro... // MODRIČA - Na konvenciji Ujedinjene Srpske, održanoj u mjestu Skugrić kod Modriče, večeras su predstavljeni kandidati koji će biti na list...
MODRIČA: Prijem za juniorske prvake BiH u odbojci // MODRIČA - Juniorska ekipa modričkih odbojkaša pre par dana osvojila je titulu prvaka BiH. Tim  povodom, Mladen Krekić načelnik opštine Mo...
MODRIČA: Pronađeno tijelo pored traktora // DOBOJ - Pored prevrnutog traktora uz lokalni put u modričkom naselju Babešnica pronađeno je tijelo lica čiji su inicijali Ž.Ž. /44/ iz Mo...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA