Logo-Glas

Muškarac s najvećim penisom na svijetu obični je prevarant

6. Januara 2018.

873x400 (1)Meksikanac Roberto Eskivel Kabrera (55) tvrdi da ima najduži penis na svijetu. Kabrera se zbog penisa dugačkog 48 centimetara čak i registrirao kao osoba s invaliditetom jer mu, prema njegovim riječima, veliki spolni organ onemogućava rad.

Međutim, jedan od vodećih meksičkih radiologa tvrdi da Kabrera laže, piše Metro. Hesus Pablo Gil Muro, ljekar koji je putem kompjuterske tomografije (CT) pregledao Kabrerin penis, tvrdi da 55-godišnjak prilikom tomografije nije sa organa htio da makne zavoje i da nije htio da mu pokaže kožu penisa.

“CT mi je pokazao da je koža penisa vrlo velika i da se proteže sve do njegovih koljena”, rekao je Muro. “Međutim, njegov penis je dugačak između 16 i 18 centimetara.”

Kabrerinu tvrdnju da je vlasnik najdužeg penisa već je jednom osporio vlasnik drugog najdužeg penisa na svijetu, 47-godišnji američki glumac Jonah Falkon. Falkon, čiji je penis prema njegovim mjerenjima u stanju erekcije dugačak 34 centimetra, rekao je da je Kabrera uz pomoć tegova rastegnuo kožu penisa i da mu je penis zapravo normalne dužine.

w873

Amerikanac je za The Sun rekao da su ljekari čak rekli da bi Kabrera mogao imati normalan seksualni život kada bi se podvrgnuo obrezivanju.

Kabrera međutim za tvrdnje Mura i Falkona ne mari i nastavlja da tvrdi da ima najduži penis na svijetu. Meksikanac kaže da ne može raditi jer se zbog penisa ne može sagnuti i da ne može nositi radnu uniformu. Ali, premda prima određena sredstva na račun svog invaliditeta, Kabrera tvrdi da se prehranjuje u narodnim kuhinjama.

“Ne mogu brzo da trčim pa kompanije ne žele da me zaposle. Kažu da će me nazvati međutim nikad me ne nazovu”, objasnio je Kabrera za Daily Star i dodao da mu država ispočetka nije htjela priznati veliki penis kao invaliditet.

“Sada mi svaka četiri mjeseca uplaćuju nešto novca. Ipak, moram svaki dan ići u narodne kuhinje jer taj novac nije dovoljan.”
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Trikovi za prepoznavanje zrele i slatke lubenice // Lubenica gasi žeđ, a u 100 grama nalazi se samo tridesetak kalorija. Izvrstan je izvor vitamina A i C, kalija te magnezija. Lubenic po...
Zašto sudije prije utakmica zaviruju u gaće igračima? // Fudbaleri na Mundijalu moraju da vode računa o svemu prije nego što izađu na teren, stroga FIFA pravila su dotjerana do te mjere da ne sm...
Kolarov dobio ladu na poklon // Gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov rekao je da je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandsar Kolarov dobio kao nagradu automobil, ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

sexy-soccer-underboob-361

VIJESTI

MIX ZONA