Logo-Glas

Muž joj branio da se takmiči za najbolju stražnjicu Brazila, ona ga ostavila i pobjedila

8. Novembra 2017.

873x400 (1)U finalu takmičenja je učestvovalo trinaest dama, a ubjedljivu pobjedu odnijela je Rosi Oliveira- ljepotica koja je predstavljala državu Amazonas.

Ona je kasnije otkrila neobičnu priču koja stoji iza ove titule.

Kako bi učestvovala u takmičenju, Rosi je žrtvovala svoj brak. “Muž mi je rekao da biram između njega i ovog takmičenja”, kazala je za “Dejli Mejl”.

w873Riješena da ostvari svoj san i osvoji titulu najljepše stražnjice Brazila, Oliviera ga nije poslušala. Kako kaže, zbog toga joj uopšte nije žao.

– Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donijela. Sanjala sam o ovom trenu od djetinjstva pa nisam htjela da mu dopustim da mi on stane na put. Još uvijek ne mogu da vjerujem da se ostvarilo. Moram da se uštipnem da se uvjerim da ne sanjam, – istakla je pobjednica.

w873 (1)Rosi je otkrila da joj je magazin “Plejboj” ponudio snimanje, ali da još uvijek nije sigurna da li će pristati.
Inače, pored velike i lijepe stražnjice, ovo takmičenje je zahtjevalo i vladanje određenim aktivnostima, poput spuštanje na sve četiri i izbacivanje stražnjice pred kamerama, kao i posjedovanje harizme.

w873 (2)– Pobjednica takmičenja predstavljaće Brazil u inostranstvu, pa nije samo dovoljno imati dobru guzu. Potrebna im je i harizma – rekla je jedna od žena iz komisije, a zatim dodala: –

– Stražnjice su nacionalna opsesija u Brazilu. Mi se ponosimo našim stražnjicama, a “Mis najljepše stražnjice” će predstavljati sve nas, zato je tako teško izabrati pobjednicu. –

Kolika je zaintersovanost žena za ovo takmičenje govori činjenica da je prošlog mjeseca otkriveno čak šest djevojaka koje su lažirale glasanje na internetu. Jedna je čak morala da prođe rendgen kako bi se utvrdilo da je njena pozadina potpuno prirodna.
(IZVOR: Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA