Logo-Glas

NA SJEDNICI GFS DOBOJ ODLUČENO: MFL Doboj startuje 3. septembra

13. Avgusta 2017.

Učesnici sjednice IOGFS DobojDOBOJ
– Prvenstvena sezona u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj startuje 3. septembra a za titulu prvaka takmičiće se 10 klubova i to: BSK (Bušletić), Borac (Kotorsko), Polet (Podnovlje), Ozrenski sokolovi (Boljanić), NK Željezničar( Pridjel G.), 27. Juli (Kalenderovci, 4. Juli (Pojezna), OFK Zborište (Zborište) , Zadrugar (Sijekovac) i Radnički (Brodsko Polje), odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora GFS Doboj.

-Za razliku od protekle takmičarske sezone u MFL Doboj sada imamo deset ekipa jer su Vučijak iz Majevca i Borac iz Lužana prešli u viši rang, dok je Borac 75 iz Osinje napustio takmičenje. Ipak, očekujemo da će i u narednom prvenstvenim okršajima na terenima ove lige biti dobrog i kvalitetnog fudbala a da će na površinu izaći mlađi talentovani fudbaleri – rekao je Zlatko Spasojević, predsjednik IO GFS Doboj.

On je , predložio, a Izvršni odbor usvojio prijedlog da PFS Doboj preispita odluku o ulasku klubova u viši rang bez baraž utakmica. Razlog je jednostavan jer Opštinska liga Modriča i Šamac ima 10 do 12 klubova i logično je da prvaci idu direktno u viši rang

Članovi Izvšnog odbora GFS Doboj usvojili su i odluku da kotizacija za takmičenje u sezoni 2017/18. iznosi 500,00 KM a uplaćivaće se u dva dijela. Takođe, zaključeno je da klubovi koji nisu izmirili obaveze kotizacije za proteklu sezonu (Vučijak, Polet i BSK) imaju rok da do početka prvenstva to urade, a u suprotnom biće suspendovani.

Za komesara takmičenja u MFL Doboj izabran je Ljubiša Ćelić a za komesara suđenja Slavko Pančić. Usvojena je i lista delegata za naredni fudbalsku sezonu a komesari su dobili obavezu da pripreme i provedu testiranja delegata, odnosno sudija.

Izvlačenje parova za narednu takmičarsku sezonu biće uskoro obavljeno na sjednici Konferencije klubova MFL Doboj na kojoj će biti izabran i novi predsjednik.

Sl. BABIĆ/Glas Regije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA