Logo-Glas

Napravite prirodnu vijagru od samo dva sastojka

17. Septembra 2018.

sex seks ljubavBarem jednom u svom životu ste čuli za vijagru, stimulans koji povećava mušku potenciju, ali veoma je malo ljudi koji znaju kako da naprave prirodni stimulans, i to kod svoje kuće.

Italijanski naučnici otkrili su recept za “prirodnu vijagru”, te ističu kako sok lubenice itekako može pomoći muškarcima koji pate od blage do umjerene erektilne disfunkcije, prenosi “Jersey Demic”.

Prema jednoj studiji, citrulin – aminokiselina koja se u velikim količinama nalazi u lubenici, uzrokuje odličan protok krvi koji pomaže kod jačanja potencije, ali bez nuspojava kakve ima vijagra. Pored svega toga, lubenica je odlična za zdravlje, odličan je izvor vitamina C, te itekako može pomoći i ljudima koji žele smršaviti. Naravno, mogućnost da se od nje napravi prirodna vijagra čini je još privlačnijom.

A za pripravljanje prirodne Viagre potrebni su vam samo lubenica i svježi sok limuna, te se preporučuje da prilikom pripravljanja ovog lijeka izbjegavate korištenje soli, šećera i drugih začina.
Priprema:

Prvo, izrežite lubenicu na male dijelove, stavite ih u blender i miksajte dok ne dobijete otprilike jedan litar soka. Pobrinite se da u blender stavite i bijele dijelove kore od lubenice, jer oni sadrže veliku količinu citrulina. Dobijeni sok stavite u šerpu i kuhajte nekoliko minuta, a zatim dodajte sok limuna.

Miješajte ove sastojke i kuhajte ih sve dok ne budete u šerpi imali samo pola početne količine soka.

Nakon toga, sok prespite u jednu čašu i pustite ga da se hladi jedan sat, a potom ga pohranite u frižider.

Konzumirajte bilo koju količinu soka od 2 kašičice, do 1/3 čaše, svako jutro i naveče, na prazan stomak, čime ćete značajno popraviti svoju potenciju, a konzumiranje soka je sigurno za ljude svih godina i oba pola.

Najveći problem jeste mogućnost da ćete mnogo urinirati.
(Jersey Demic)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA