Logo-Glas

NDP u Šamcu pobijedio i SNSD i SDS!

12. Oktobra 2018.

pobjednicki-tim-NDP-a-696x522ŠAMAC
– Načelnik Šamca i funkcioner Narodnog demokratskog pokreta Đorđe Milićević osvjetlao je obraz partiji Dragana Čavića na proteklim opštim izborima, jer je Šamac jedina opština u Srpskoj u kojoj je NDP ostvario izbornu pobjedu za sve nivoe vlasti.

NDP koji je na protekle opšte izbore izašao u okviru koalicije „NDP Dragan Čavić-NS-SNS-Sloboda“ u Šamcu je osvojio 2 066 glasova, čime je postao prvorangirana politička partija u ovoj opštini ispred SNSD-a i SDS-a. Pored trke za Narodnu skupštinu RS, u Šamcu su pobijedili i kandidati za predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH Vukota Govedarica i Mladen Ivanić koji su imali podršku NDP-a, a u trci za Parlament BiH najviše glasova osvojio je nosilac liste koalicije SDS-NDP Obren Petrović.

Milićević je juče bio nedostupan za komentar, ali on je najzaslužniji za ovakav izborni rezultat, čime je opravdao povjerenje koje su mu prije dvije godine dali sugrađani kada je na lokalnim izborima pobijedio u trci za načelnika i osvojio jedino načelničko mjesto za NDP Dragana Čavića.

On je 7. oktobra potvrdio da ne treba mijenjati tim koji dobija, jer je sa svojim saradnicima izvojevao jedinu izbornu pobjedu za NDP. Kandidati ove stranke za poslanike u Narodnoj skupštini RS Anka Tutnjević i Velimir Andrić dobili su veliku podršku stanovnika Šamca.

Njih dvoje su napravili najbolji izborni rezultat na listi koalicije „NDP Dragan Čavić-NS-SNS-Sloboda“ u izbornoj jedinici šest, a po broju ličnih glasova više glasova od njih osvojio je samo lider NDP-a Dragan Čavić.

(IZVOR: Srpska Cafe)
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA