Logo-Glas

Nebojša Prljeta najuspešniji sportista Modriče u 2017.godini

3. Februara 2018.

MLADEN KREKIC I NEBOJSA PRLJETAMODRIČA
– Nebojša Prljeta i Alfa Modriča su u 2017.godini bili uspešni, pa je ovaj fudbaler proglašen za najboljeg sportistu Modriče za minulu godinu. Nedavno mu je na gala manifestaciji visoko priznanje uručio Mladen Krekić, načelnik Modriče.

Poslednji uspesi modričkog drugoligaša i njegovog najboljeg prvotimca nisu prošli nezapaženo. Mlađi od braće Prljeta je proglašen najuspešnijim sportistom Modriče za 2017.godinu. Sigurno je, mladom čoveku to mnogo znači.

– Mnogo znači. To je podstrek za više i bolje. Baviću se fudbalom dok me bude. Dakle, slede novi treninzi, odricanja, verujem i nove blistave partije – priča Nebojša Prljeta.

Alfa Modriča je najbolja na drugoligaškom „Zapadu“. Možda u junu prva prođe kroz cilj.

– Biće tako. Svi smo okupljeni oko tog cilja. Svi se nadamo i verujemo u takav uspeh. Uz ovu energiju, slogu, dobar rad i angažovanje našeg predsednika Petra Jelića i generalnog sponzora Iliju Jevtića mi smo ubeđeni u povratak u Prvu ligu Republike Srpske – nastavlja Prljeta.

Nije samo branio boje Modriče. Bilo ga je na sve strane.

– Nastupao sam za Tekstilac iz Dervente. Igrao sam i u Premijer ligi BiH za Mladost iz Velike Obarske. Ipak, u Modriči sam skoro 17 godina. Za sada mi je tu najbolje – rekao je Nebojša Prljeta.

Stariji mu brat Radoslav takođe je prvotimac Alfa Modriče. Otac Đoko igrao je za Radnik u rodnim Hadžićima. Ostao je bez uavičaja, ali ne i uspomena. Fudbal je česta tema u domu porodice Prljeta.
– Najdominantnija tema naše porodice je fudbal, što je i razumljivo. Zajedno pratimo sport, gledamo utakmice. Đoko je stalno na našim utakmicama, on nam je velika podrška – dodao je.

Za četiri godine klub će navršiti vek postojanja. Valjalo bi do tada stići do Premijer lige BiH.

– Kako svi dobro radimo, budemo li nastavili ovim tempom, uspećemo. Radi se valjano, publika se vraća na naše utakmice. Sve je na meru i na vreme. Duvaju neki lepši vetrovi, a imamo skoro evropske uslove. Zato bi valjalo da se nađemo do tada u Premijer ligi BiH – rekao je ovaj mladić.

Najuspešniji sportista Modriče za 2017.godinu ima i lične planove, ambicije.

– Dok Modriča bude napredovala, ja neću odlaziti. Ostaću veran ovom kolektivu – obećao je.

Ono što vredi uvek se kratko izgovara i piše – Nebojša Prljeta!

Slađan JEREMIĆ/GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA