Logo-Glas

Nekoliko derventskih naselja sutra bez struje

15. Septembra 2019.

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Rabić u vremenu od 9 do 9:10 i od 14 do 14:10 časova u ponedjeljak bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Modran – Rabić, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Potrošači na DV 10 kV Modran – Rabić, odcjepu za Donju Lupljanicu od rastavljača u Mikerevićima bez napajanja ostaju u vremenskom periodu od 9:10 do 14:10. Zastoj u isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naselju Donja Lupljanica.

Takođe, u vremenu od 9 do 9:10 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Derventa – Kalenderovci radi isključenja rastavljača za Donji Detlak radi upajanja međuveze dalekovoda. Bez napajanja će ostati potrošači na području naselja Gornji Kalenderovci, Donji Kalenderovci, Donji Detlak, Gornji Detlak i Drijen.

Nakon završetka radova na upajanju međuveze kompletan DV 10 kV dalekovod Derventa – Kalenderovci će biti vraćen pod napon. Predviđeno vrijeme radova je oko 2 sata.

(FOTO: Ilustracija)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA