Logo-Glas

NJIMA NE TREBA DA VJERUJETE: Ova tri znaka su najveći lažovi Zodijaka

10. Januara 2019.

horoskopOvi horoskopski znakovi jednostavno će vas slagati, a vi toga nećete biti ni svjesni.

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim osjeti da može da izgubi publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje da izmišlja raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Kada čujete glasnu osobu koja u kafići prepričava kako je vozila jugo brzinom od 280 km/h kroz kanjon dok je bio u društvu tri silikonske plavuše, znajte da to Lav baroniše.

Blizanci

Blizanac će slagati, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da se pohvataju šta su kome rekli, pa se često upetljaju u sopstvenu mrežu laži i izlanu se.

Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplaviće vas talasom opravdanja. Naravno, lažnih. Takođe, oni su pogrešna osoba za povjeravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu. To nije zato što su zlonamjerni, nego su toliko pričljivi da se nenamjerno izlete.

Ribe

Ribe rijetko kada lažu direktno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prećutkivanje ključnih detalja i nečim što oni smatraju bijelim lažima, iako su ustvari crne k'o noć.

One žive u svom izmišljenom svijetu fantazija, tako da im nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera. Tako dobro umiju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine.

Zamislite zrno peska i oko njega Jadransko more – toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu. Pričaju sa toliko detalja da nerijetko i same povjeruju u istinitost svoje šarene laže.

Tako da tehnički i ne lažu…
(stil.kurir.rs)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA