Logo-Glas

Novi uspjesi Karate kluba ”Vila” Doboj

12. Novembra 2018.

KK VILA - Maja, Dijana, Meliha, Nevena, Dejan, Trener Kuzmić, Luka i Nikolina (1)Internacionalni karate kup ”Zrenjaninski Pobednik” je održan u gradskoj dvorani Zrenjaninu. Prema zvaničnim podacima tehničkog organizatora takmičenja, učešće na takmičenju je uzelo preko 800 takmičara iz sedam zemalja: Rumunija, Crna Gora, Slovenija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Srbija.

Organizacija ovako prestižnog takmičenja nebi bila moguća bez finansijske pomoći grada i ministarstva sporta AP Vojvodina. Treba istaći da je takmičenje otvorio zvaničnik iz Vlade AP Vojvodine.

Nevena Marjanović, sudija iz KK ''Vila'' Doboj

Takmičari Karate kluba ”Vila” imali su dosta uspjeha što govori činjenica da nijedan takmičar nije izgubio prvu borbu. Nadomak medalja su bili Nikolina Kovačević i Luka Dujković, dok je Dijana Starčević bila najbolja pojedinka u redovima ”Vile” ali je imala veoma brojnu i kvalitetnu konkurenciju pa je ostala nadomak medalje. Treba naglasiti da je nakon tri pobjede ipak ostala bez sportskog odličja.
Do bronzane medalje je veoma teško ali zasluženo došla Maja Nakić u borbama pojedinačno, sa tri pobjede i jednom izgubljenom borbom.

Meliha Makarević je zasijala u punom sjaju i sve svoje protivnice deklasirala te protivnicama u ringu nije pružila ni najmanju nadu u pobjedu. Meliha je zasluženo osvojila zlatnu medalju u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Karate klub VILA - Zrenjanin 2018Trener Karate kluba ”Vila” Doboj, Svetislav Kuzmić je nakon završenog takmičenja pohvalio sve takmičare koji su učestovali na ovom takmičenju a osvajačima medalja čestitao na postignutom uspjehu.
U narednom periodu takmičarima svih uzrasnih kategorija predstoje još dva značajna zvanična takmičenja i to:

– Kup Ujedinjenog karatea RS/BiH u drugoj polovini novembra i

– Karate Kup Srbije u Beogradu polovinom decembra u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije čiji je punopravni član i naš klub.

Osim navedenih takmičenja, članovi kluba, bi trebali do kraja godine nastupiti i na još dva takmičenja a to su Bijeljina i Memorijalni kup ”Slobodan Vučinić” u Srbiji.

GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA