Logo-Glas

Obilježena krsna slava MUP-a

21. Novembra 2014.

Krsna slava MUP-a DerventaDERVENTA – U Policijskoj stanici Derventa danas je obilježena krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Sveti arhangel Mihailo – Aranđelovdan.

Porodice poginulih, delegacije Policijske stanice,  opštine Derventa i Boračke organizacije položile su vijence i prislužile svijeće  ispred Spomen-obilježja poginulim pripadnicima policije.

U prostorijama Policijske stanice priređen je svečani ručak. Lomljenje slavskog kolača obavili su komandir te stanice  Mile Tadić i načelnik opštine Derventa Milorad Simić.

Tadić je na slavskoj svečanosti rekao da je stanje bezbjednosti na području opštine Derventa zadovoljavajuće i da je svaka aktivnost pripadnika policije usmjerena na smanjenje kriminaliteta, narušavanja javnog reda i mira, te da je saradnja sa institucijama, ustanovama i građanima dobra.

Slavskoj svečanosti prisustvovali su i pomoćnim načelnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj Miro Duspara, narodni poslanik Igor Žunić, te predsjednik i potpredsjednik SO Derventa Jozo Barišić i Milan Đukić.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA