Logo-Glas

Obim njenih grudi je 137 centimetara i još rastu: A tek kad sjedne da svira klavir…

14. Marta 2019.

800x450 (1)Alegra Kol (Allegra Cole, 47) iz Solt Lejk Sitija rođena je i odgajana u strogo mormonskoj porodici, ali ju je put odveo u sasvim drugom smjeru od tradicionalizma, koji je za mormonsku kulturu karakterističan.

Alegra je i majka i pijanistkinja, međutim, karijera modela bila joj je važnija od svega, zbog čega je odlučila sebe pretvoriti u ekstremnu Zečicu Rebit.

800x450Govoreći o svom mormonskom odgoju, ona je rekla:

– Još uvijek vjerujem u osnovne vrijednosti crkve, njihove vrijednosti, ali nisam mogla živjeti s nekim od principa.

U tridesetim godinama oprobala se kao model, a kada je iskusila kako je to biti u centru pažnje, više se nije mogla zaustaviti.

– Nakon što ste dojili decu, vaše grudi nisu tako slatke kao što su nekada bile. Budući da sam neko ko brine o estetici, želljela sam da budu punije i krupnije – pojasnila je Kol.

800x450 (2)

Njene grudi sada, nakon niza plastičnih operacija, teže kao jedna automobilska guma, a njihova veličina joj smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti, kao što su oblačenje ili vezivanje pertli na cipelama.

Njoj, međutim, ni to nije dovoljno, već ona svoje grudi i dalje redovno “napumpava” i povećava putem specijalnih cjevčica:

Pogledajte video:


View this post on Instagram

May the 4th be with you. 🙌

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on
(IZVOR: Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA