Logo-Glas

Obogatila se za pet godina: Fantastičan život 21-godišnje milionerke

3. Decembra 2017.

h550 (1)Selena Gomez imala je najviše pratitelja na Instagramu. Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Bijonse (Beyonce) vlasnici su najlajkanijih fotografija.

Za sve njih ste čuli, no najveće je iznenađenje da za vlasnicu najgledanijih storyja na Instagramu većina nas nikad nije čula. Njeno ime je Eleonora Lele Pons, ima tek 21 godinu, a predstavlja se kao manekenka, glumica, komičarka, zvijezda YouTubea i Instagrama.

Pons je vlasnica ugovora s američkom make up firmom CoverGirl, nosila je revije za ”Dolce i Gabban” ove godine te je čak bila jedna od sutkinja na izboru za Miss Univerzuma.

h550

Lele ima 20 miliona pratitelja na Instagramu, a njeno bogatstvo procjenjuje se na tri miliona dolara.

Business Insider napravio je pregled “fenomenalnog života Lele Pons”.

Tako doznajemo da je rođena 1996. u Venezueli. Proslavile su je kratke snimke na Vineu, a potom i YouTubeu. Ono što ih karakterizira su njene šale na svoj račun.

Kad je imala pet godina s porodicom se preselila u Majami. Još nije ni maturirala, a već je postala poznata korisnica ”Vinea”.

Tajna njenog uspjeha leži u tome što se obraćala tinejdžerima i govorila o temama koje ih muče, školi, nesretnim ljubavima i nesigurnostima.

Do svoje mature već je postala najgledanija korisnica ”Vine”.

Prije dvije godine magazin Time proglasio ju je najutjecajnijom tinejdžericom svijeta. Sljedeće godine našla se na listi 30 najutjecajnijih ljudi na Internetu.

Nakon završetka srednje škole, preselila se u Los Anđeles, gdje pokušava ostvariti karijeru komičarke.

Nakon što je ”Vine” ugašen 2017. godine, počela je objavljivati na YouTubeu, gdje je danas prati više od šest miliona ljudi, uz 20 miliona koji je prate na Instagramu.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Dvojnica Rade Manojlović! Ma i bolja! Sinoć se pojavila u “Zvezd... // Monika Ivkić ima 27 godina, dolazi iz Beča i sinoć je u "Zvezdama Granda" okarakterisana kao spoj glasa i ljepote i potpuno je "ukrala šo...
Udovica u misiji: Spava sa preko 100 oženjenih muškaraca // Gvenet Li iz Londona ima 47 godina i nekada je radila kao finansijski konsultant, ali nakon što je ostala udovica, odlučila je da promije...
Ispratila svjetske rekorde: Ovim potezom Selma Bajrami oduševila je fa... Poslije nekoliko singlova koje je objavila nakon medijske pauze, atraktivna Selma Bajrami novim potezom oduševila je sve svoje obožavaoce. Naime, n...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA