Logo-Glas

Očekuju nas velike promjene vremena u BiH

19. Juna 2017.

vrijeme jutro sunčanoPrema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda očekuju nas velike promjene vremena za prostor u narednih nekoliko dana.

Tako nam nakon hladnog perioda s kišom i jesenjim temperaturoma, slijedi period pravog ljetnog vremena s visokim temperaturama.

Tako se sutra u BiH očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu od 17 do 21, a dnevne od 26 do 32 Celzijusa.

I u srijedu se očekuju približne temperature. U drugom dijelu dana u Bosni se očekuje postepen porast naoblake, što krajem dana i u večernjim satima može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature bit će od 10 do 16, na jugu od 16 do 20, a dnevne od 27 do 33 stepeni.

U četvrtak će biti sunčano. Poslije podne u Bosni očekuje se umjeren porast naoblake koji može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Baz padavine na jugu i sjeveru naše zemlje. Jutarnje temperature će biti od 11 do 17, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 26 do 32, na jugu do 34 stepeni.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Sutra u Šamcu centralni ispraćaj za djecu sa Kosova // ŠAMAC - U Šamcu će sutra biti održan centralni ispraćaj za 500 od 650 djece i nastavnika sa Kosova i Metohije koji su sedam dana boravili...
U ovim zemljama moguća je besplatna hitna medicinska pomoć uz ino-obra... // BANJALUKA - Osigurana lica Fonda zdravstvenog osiguranja /FZO/ Republike Srpske za vrijeme privremenog boravka u inostranstvu mogu da n...
Danas vruće, popodne moguće padavine, a evo kakvo vrijeme će biti za v... // Danas se u našoj zemlji očekuje sunčano i vruće, uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne i u večernjim satima očekuju se pljuskov...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

PROČITAJ HOROSKOPDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA