Logo-Glas

Odigrana predstava “Terapija”

28. Februara 2015.

predstava TerapijaMODRIČA – U Srpskom kulturnom centru Modriča izvedena je predstava “Terapija”, režisera Belinde Božičković i Duška Stanivuka, rađena u produkciji DIS-Pozorišta mladih Banjaluka.

Više od 200 posjetilaca sinoć je dugim aplauzom nagradilo glumce Smiljanu Marinković i Bojana Kolopića, koji su u predstavi igrali uloge mladog bračnog para koji prolazi kroz težak period, sa nizom dramskih, ali i komičnih situacija, trudeći se da spasu brak.

Predstava je urađena prema motivima teksta “Nemreš pobjeć od nedjelje”, autora Tene Štivičić.

Božičkovićeva, diplomirana glumica i student pozorišne režije u Banjaluci, kaže da se u predstavi, jednoj od dvije najgledanije u 2014. godini u glavnom gradu Republike Srpske, govori o problemima savremenog braka mladih ljudi, te šalje poruka o potrebi borbe za brak i vezu.

– Reakcije publike, u gradovima gdje smo gostovali, ali i u Domu omladine Banjaluci, gdje nastupamo jednom mjesečno, su pozitivne – rekla je Božičkovićeva.

Ona je dodala da je obradovana reakcijom publike u Modriči, gradu gdje je odrasla, te priznala da je predstavu pratila sa tremom kakvu je imala i prije dvije godine, glumeći pred Modričanima u svojoj, diplomskoj, predstavi.

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA