Logo-Glas

Održan tradicionalni šahovski turnir u Obudovcu

6. Februara 2018.

Шамац - шаховски турнир 1ŠAMAC
– U Domu “Milan Jelić” u Obudovcu održan je tradicionalni šahovski turnir na kojem je učestovalo 40 šahista iz Obudovca, Bijeljine i Dvorova.

Nedo Simić, predsjednik Šahovskog kluba “Crvena zvijezda” iz Obudovca, organizatora turnira, naveo je da se igralo fer u tri grupe – pioniri, omladinci i seniori.

Seniorima su dodijeljene novčane nagrade, omladincima i pionirima medalje, a svim učesnicima zahvalnice.

Načelnik službe za društvene djelatnosti Slobodan Stojić istakao je da je opština uvek podržavala mladost, a tako će i nastaviti.

Шамац - шаховски турнир 2U konkurenciji seniora prvo mjesto i 100 KM pripalo je Trivi Tomaniću, 50 KM Cviki Zoranoviću i 30 KM Iličić Novaku, svima iz Obudovca.

Medalju i pehar za prvo mjesto u konkurenciji omladinaca ponijela je Dragica Simić, i po medalju Ilija Ristić za osvojeno drugo mjesto i Dušan Joksimović za treće mjesto.

U konkurenciji pionira medalje su dobili Helena Gajić za prvo mjesto, Siniša Maksimović za drugo i Tamara Simić za osvojeno treće mjesto.

Pokrovitelj turnira bio je Sportski savez opštine Šamac.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

ŠAMAC: Finansijska podrška za đake koji idu u Petnicu // ŠAMAC - Opština Šamac finansijski će podržati četiri najbolja matematičara i hemičara iz Srednjoškolskog centra "Nikola Tesla" koji će bo...
ŠAMAC: Boravak u Dnevnom centru pogoduje djeci sa posebnim potrebama // ŠAMAC - Udruženje građana za pomoć licima sa posebnim potrebama u Šamcu, na čijem području je registrovano 42 djece sa poteškoćama u razv...
ŠAMAC: Obuka i polaganje ispita za upravljanje motornim čamcem // ŠAMAC - U Šamcu će 27. februara biti održano polaganje ispita za upravljanje motornim čamcem, a ove godine očekuje se učešće 50 kandidata...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA