Logo-Glas

On želi da ga zavedeš – evo kako!

10. Oktobra 2017.

ljubav sexNa početku veze, sve je relativno jednostavno. Strasti ima na bacanje, zaljubljeni smo preko ušiju i nema potrebe za dodatnim sadržajem kojim moramo ponovno zavesti svog muškarca.

Ipak, s vremenom neke stvari izblijede, pa se moramo malo više truditi. Muškarce treba ponovno zavoditi, jednako kao i žene, a evo kako oni to vole.

Preko želuca

Stara izreka da ljubav ide preko želuca postoji s razlogom. Ne kažemo da mu svaki dan moraš kuhati večere od tri slijeda, ali tu i tamo ga možeš iznenaditi njegovim omiljenim obrokom.

Kao u welnessu

Masaža leđa, stopala, tjemena… Muškarci se vole opuštati jednako kao i žene, a najbolje pale već provjerene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a uvijek možeš na kraju dodati i happy end.

Pravi dodir u pravo vrijeme

Svi znamo koje su glavne erogene zone, ali svaki muškarac ima neki dio tijela koji je posebno osjetljiv, a koji moraš sama otkriti. Jednom kad saznaš koji je to dio tijela, možeš ga usrećiti kada god poželiš, pa čak i dobiti ono što želiš, ako dotakneš pravo mjesto.

Seksi rublje

Ko ima vremena i volje za kombiniranje donjeg veša? Sve više žena bira udobnost umjesto seksi izgleda, što u potpunosti podržavamo, ali tu i tamo nije loše izvaditi seksi rublje i zavesti ga njime.

Seksi priča

Prava riječ u pravo vrijeme može napraviti veliku razliku, pogotovo ako ga želiš oraspoložiti za seks. Malo prljave priče ne moraš ograničiti samo na vašu spavaću sobu – pošalji mu prljavu poruku dok je na poslu i pusti ga da se crveni u uredu.

Posvuda

Spavaća soba je jako udobno mjesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mjesto. Ako ga želiš izluditi, zaboravi na nju na neko vrijeme i prebaci seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Dating u 40-ima – šta sve trebate znati // Sjećate li se vremena kada ste bili u svojim 20-ima i kada ste imali na izbor mnoštvo muškaraca ili djevojaka? Sada vam se čini da je to ...
Koliko je potrebno vremena da žena ostane trudna // Put do trudnoće nije nimalo lagan. Dok je nekome potreban samo jedan intiman odnos, drugi su ipak za uspješan rezultat morali pokušavati ...
Bogata božićna trpeza začinjena ljubavlju i slogom // Božićna trpeza simbolizuje dobrobit koju ćemo imati tokom cijele godine, pa bi oko trpeze trebala da bude okupljena čitava porodica i na ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA