Logo-Glas

On želi da ga zavedeš – evo kako!

10. Oktobra 2017.

ljubav sexNa početku veze, sve je relativno jednostavno. Strasti ima na bacanje, zaljubljeni smo preko ušiju i nema potrebe za dodatnim sadržajem kojim moramo ponovno zavesti svog muškarca.

Ipak, s vremenom neke stvari izblijede, pa se moramo malo više truditi. Muškarce treba ponovno zavoditi, jednako kao i žene, a evo kako oni to vole.

Preko želuca

Stara izreka da ljubav ide preko želuca postoji s razlogom. Ne kažemo da mu svaki dan moraš kuhati večere od tri slijeda, ali tu i tamo ga možeš iznenaditi njegovim omiljenim obrokom.

Kao u welnessu

Masaža leđa, stopala, tjemena… Muškarci se vole opuštati jednako kao i žene, a najbolje pale već provjerene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a uvijek možeš na kraju dodati i happy end.

Pravi dodir u pravo vrijeme

Svi znamo koje su glavne erogene zone, ali svaki muškarac ima neki dio tijela koji je posebno osjetljiv, a koji moraš sama otkriti. Jednom kad saznaš koji je to dio tijela, možeš ga usrećiti kada god poželiš, pa čak i dobiti ono što želiš, ako dotakneš pravo mjesto.

Seksi rublje

Ko ima vremena i volje za kombiniranje donjeg veša? Sve više žena bira udobnost umjesto seksi izgleda, što u potpunosti podržavamo, ali tu i tamo nije loše izvaditi seksi rublje i zavesti ga njime.

Seksi priča

Prava riječ u pravo vrijeme može napraviti veliku razliku, pogotovo ako ga želiš oraspoložiti za seks. Malo prljave priče ne moraš ograničiti samo na vašu spavaću sobu – pošalji mu prljavu poruku dok je na poslu i pusti ga da se crveni u uredu.

Posvuda

Spavaća soba je jako udobno mjesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mjesto. Ako ga želiš izluditi, zaboravi na nju na neko vrijeme i prebaci seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Otvoren Srpski Filmski Festival u Čikagu (FOTO,VIDEO) // Peti Srpski Filmski Festival u Čikagu počeo je dokumentarnim filmom “Obećanje”, reditelja Željka Mirkovića i autora i koproducenta Dušana...
Zašto “NIKAKO” ne treba provjesti Novu godinu u Pragu // Sigurni smo da vam je Prag kao destinacija za Novu godinu iskočio na internetu hiljadu puta. Možda se pitate zašto je on tako popularan, ...
Nećete vjerovati koliko ovi umjetnici imaju godina // Sigurno vam se previše puta desilo da "guglate" svoju omiljenu poznatu ličnost i zaprepastite se kada vidite koliko je on/ona zapravo sta...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA