Logo-Glas

ONI SU KAO PUŠTENI SA LANCA I JOŠ MNOGO TOGA: Žena objasnila zašto je u vezi isključivo sa razvedenim očevima

7. Jula 2018.

nevjera ljubav sexMlada žena je objasnila zašto više voli razvedene očeve nego slobodne muškarce svojih godina.

Istakla je kako nije oduvek bila takva, ali sve se promijenilo nakon što je preko aplikacije za upoznavanje upoznala razvedenog muškarca s djecom. Od tada traži samo takve – i to ne samo zato što su stabilniji.

– Najbolja stvar u zabavljanju s razvedenim očevima je to što su svi oni nakon dugog i iscrpljujućeg braka poput pasa puštenih s lanca i otvoreni za najluđe eksperimente u krevetu – otkrila je anonimna žena u razgovoru.

Premda se nauživala u razmjeni iskustava s razvedenim muškarcima, priznala je kako se takođe našla u situaciji da je ona morala njih podučavati jer su totalno zagorjeli u dugotrajnim monogamnim vezama. Nakon što su godinama spavali s istom ženom, neki od njih zaboravljaju kako njihove seksualne tehnike ne rade na principu “jedno pravilo za sve”.

–Iz iskustva znam da tipovi koji se nikad nisu oženili rade nepromišljene stvari poput tetoviranja nečeg blesavog na nogu, onda odluče da im se ipak ne sviđa pa je poslije dorađuju – objasnila je devojka.
S druge strane, napomenula je da su razvedeni očevi manje fokusirani na sebe, a to se može naučiti samo preko odgovornosti koja dolazi s brakom. Primjetila je također da su takvi muškarci nježniji, s većom dozom empatije te s više strpljenja, a to su naučili iz odgajanja djece.

I na kraju, ono što je njoj izrazito važno, frajeri s kojima se viđa ne traže ozbiljnu vezu, već joj daju da “diše” jer zapravo nemaju drugog izbora.

– Kada postoji određena distanca u mom ljubavnom životu, sve prolazi s puno manje stresa – zaključila je.
(IZVOR: Expresstabloid)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA