Logo-Glas

Oprez! Kolovozi mokri i klizavi

19. Januara 2015.

put-mokri i kilzaviU Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su mokri i klizavi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U usjecima i kod kamenih kosina mogući su odroni zemlje i kamenja na kolovoz, a posebno na pravcima Dobro Polje – Miljevina – Brod na Drini, Banjaluka – Čelinac, Karanovac – Ugar, Mrkonjić Grad – Crna rijeka i Jezero – Novo selo, Bratunac – Skelani, LJubovijski most – Drinjača i Šekovići – Caparde.

Zbog održavanja bogojavljanske litije koja će se kretati od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre, doći će do obustave saobraćaja danas u vremenu od 11.00 do 14.00 časova u centru grada.

Zbog radova na miniranju terena, danas će od 13.30 do 14.00 časova na dionici puta Doboj – Stanić Rijeka, na lokalitetu kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela, dolaziti do privremenih obustava saobraćaja.

Saobraćaj se zbog aktiviranog klizišta odvija jednom kolovoznom trakom na dionici magistralnog puta dionica Karanovac-entitetska granica /Ugar/, u mjestu Bočac.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, pa će danas povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biti aktivne od 7.00 do 13.00 časova.

U FBiH učestali su odroni kamenja na kolovoz, pa treba biti oprezan na pravcima Zenica – Žepče, Prozor – Gornji VakuF/Uskoplje, Bugojno – Novi Travnik, Mostar – Široki Brijeg i Crna Rijeka – Jajce.

Na snazi je i dalje obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Simin Han-Kalesija, u mjestu Babajići, zbog aktiviranog klizišta, a u funkciji je obilaznica preko Dubrava.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

(IZVOR: Srpskacafe/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA