Logo-Glas

Oprez zbog moguće poledice

8. Februara 2015.

putU Republici Srpskoj i Federaciji BiH na dionicama u višim predjelima i preko planinskih prevoja mjestimično ima ugaženog snijega i poledice na kolovozu, kao i u nizinama, naročito preko mostova, nadvožnjaka i na prilazu tunelima.

Vidljivost je jutros zbog magle mjestimično smanjena na području Mrkonjić Grada i Kneževa, kao i u FBiH na pravcu Kupres-Šuica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Učestali su odroni na dionicama Dobro Polje-Miljevina-Brod na Drini, Banjaluka-Teslić, Kneževo-Turbe, Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, Bratunac-Skelani, LJubovijski most-Drinjača i Šekovići- Caparde, Rogatica-Ustiprača, Višegrad-Vardište i Brodar-Rudo.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i vozila duža od osam metara.

Na dionici magistralnog puta Kostajnica-Kozarska Dubica, u mjestu Vrioci, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova, a vozila su preusmjerena na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini.

Na dionici magistralnog puta Karanovac-entitetska granica /Ugar/ u mjestu Bočac zbog aktiviranog klizišta saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom uz postavljenu signalizaciju.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj, na putu Vukosavlje-entitetska granica /Karuše/, na dionicama Šešlije-Johovac i Johovac-Rudanka izmijenjen je režim saobraćaja, i to tako da će danas povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biti aktivne od 7.00 do 13.00 časova.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA