Logo-Glas

Osam osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Doboju!

2. Novembra 2014.

saobraćajna auta smrskanaDOBOJ – Osam osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na području Doboja, potvrdili su policijski izvori.

Prebrza vožnja i nepažnja vozača, po svemu sudeći, uzrok su nezgode koja se dogodila oko devet časova na magistralnom putu Doboj – Derventa, nedaleko od etno sela Kotromanićevo u Šešlijama, a u kojoj je povrijeđeno čak osam osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, povrede su zadobili Adnan (34) i Aida (47) Sofrenović, te Irma Kadić (26), svi francuski državljani.

Povrijeđena je i Gordana Đurđević (36) iz Dervente, kao i Spomenka Đurđević (62), Dijana Vidović (41), te Danijel Đurđević (39) i osmogodišnji dječak.

Svi povrijeđeni su prebačeni u dobojsku bolnicu, od kojih je četvoro zadržano na liječenju zbog povrede stomaka i kuka, a ostali su pušteni na kućno liječenje.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi kazao nam je da je do nezgode došlo kada su se sudarila tri vozila.

– Jedno vozilo izazvalo je sudar preostala dva. Nakon što je vidio šta je uradio, vozač je pobjegao s mjesta nezgode prema graničnom prelazu Brod. Tamo je sreo policiju i rekao joj kako je vidio da se dogodila saobraćajka u Šešlijama, misleći da će na taj način zataškati krivicu – kazao je naš izvor, dodajući da mu to nije išlo za rukom, jer su očevici nezgode policiji ispričali sve detalje.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA