Logo-Glas

Osam razloga zbog kojih je bolje zabavljati se sa nižim tipom

8. Oktobra 2015.

poznatiIako padate na one visoke, možda bi trebalo da razmislite o nižim.

1. Živahniji su u krevetu

Niži muškarci su živahni i energični, a takvi su i u krevetu, a žene to i te kako vole, piše “Žurnal seksualne medicine”. Proučavali su seksualne živote heteroseksualnih muškaraca u stalnim vezama. Sa svakim centimetrom visine koji nisu imali rasla je njihova živahnost u krevetu.

2. Puni su samopouzdanja

Nisu mogli kroz život da se prave važni visinom, pa su mnogi to nadoknadili ulaganjem velikog truda u poslovni uspjeh. Niži muškarci često pucaju od samopouzdanja i ženama ulivaju sigurnost.

3. Zabavni su i šarmantni

Znaju da budu vrlo šarmantni i često imaju više smisla za humor od visokih muškaraca, koji neretko smatraju da je njihova visina više nego dovoljna da žene “padnu u nesvijest” od oduševljenja nakon što ih vide.

4. Poljubac je prijatniji

Da bi se ljubile sa visokim muškarcem, žene uglavnom moraju da stoje na prstima i istegnu vrat koliko mogu. Ali, sa nižim momcima tog problema nema.

poznati15. Idealni su za brak

Prema istraživanju Univerziteta u Njujorku, niži muškarci vjerniji su svojim ženama, skloniji su porodičnom životu i ne razvode se toliko često kao oni visoki. Oni i kasnije stupaju u brak.

6. Više čiste i kuvaju

Za razliku od visokih muškaraca, oni niži više vremena provode pomažući svojim partnerkama u kući. Prema nekim istraživanjima sedmično čiste, kuvaju i ostalo što treba u kući, čak sat vremena više od visokih.

7. Žene dolaze do izražaja

Biti u vezi sa nižim muškarcem ima još jednu prednost, a to je da se žena uz njega osjeća kao supermodel. Naime, kao što se često vidi u medijima, supermodeli su viši od svojih muškaraca.

8. Oni žive duže

Istraživanje sprovedeno na 8.000 muškaraca pokazalo je da niži muškarci žive prosječno dvije godine duže od onih viših. Stručnjaci su uvjereni da su njihovi geni zaslužni za to.

(IZVOR: Nezavisne/B92)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA