Logo-Glas

Osnovnoj školi u Gornjoj Slatini uručeni kompjuteri

8. Decembra 2014.

20141208120416_277355ŠAMAC – Moto grupa “Noćni vukovi” iz Republike Srpske, u saradnji sa donatorima kompanijama “M:tel” i “Pi-si” iz Banjaluke, obezbijedila je 15 računara za Osnovnu školu u Gornjoj Slatini kod Šamca.

Predsjednik Moto grupe “Noćni vukovi” Predrag Blagojević rekao je da je osnovna škola u Gornjoj Slatini odigrala značajnu ulogu u pomoći poplavljenom stanovništvu i da su se zato odlučili da joj doniraju kompjutere.

On kaže da se “Noćni vukovi” odazivaju na sve humanitarne akcije i da su među prvima stigli u Šamac tokom majskih poplava.

– Nastavićemo sa našim humanitarnim aktivnostima – rekao je Blagojević, koji je danas školi u Gornjoj Slatini uručio donaciju.

Predsjednik Skupštine oštine Šamac Predrag Marinković zahvalio je za donaciju i istakao da Mjesna zajednica Gornja Slatina i škola nisu poplavljene u maju, ali su dali značajan doprinos u pomoći drugima.

– Tokom poplava u školi u Gornjoj Slatini bio je smješten dom zdravlja, a potom i građani kojima su uništene kuće – kaže Marinković.

Direktor Osnovne škole u Gornjoj Slatini Cvijeta Jović zahvalila je za donaciju, koja će im, kako kaže, pomoći za unapređenje vaspitno-obrazovnog rada.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA