Logo-Glas

OTKRIĆE KOJE SU AMERIKANCI KRILI: Kubanci napravili spasonosni lijek po Teslinom receptu (VIDEO)

17. Maja 2019.

Jedan od najpoznatijih srpskih i svjetskih pronalazača i naučnika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u oblasti fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lijek za liječenje kožnih oboljenja a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci.

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminiše rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, čak i dijabetesnim stopalom.

Tesla, koji je, naime, uporno preporučivao ozon za liječenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog gasa, i taj generator, između ostalog i zaštitio.

– Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda dijelio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili sa kožnim oboljenjima, stomačnim parazitskim oboljenjima, povredama, ranama – priča Zoran Vujović, čija je firma zastupnik kubanskog instituta CIMAB za zemlje bivše Jugoslavije.

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane. Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz semenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za liječenje bolesti kože a drugi za parazitska oboljenja creva.

– Ozorinarana voda, koju je Tesla pravio, koristila se da ubije mikrobe i bakterije. Ulje koje prave Kubanci, na osnovu njegovog otkrića, ima dvije primjene. Jedno je ulje topiko koje se nanosi na kožu i rješava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju usljed dijabetesnog stopala – objašnjava Vujović.

Drugo ulje, koje je takođe sa ozonom, može da se pije.

– Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu – kaže on i za kraj dodaje da, postoje velike šanse, da ovi proizvodi kod nas stignu već sljedeće godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španije.

(Informer)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA