Logo-Glas

Otkriveno gdje je otišla Soraja

9. Juna 2018.

sorajaStarleta Soraja Vučelić je 5. juna napustila Crnu Goru preko jednog od graničnih prelaza i otputovala je u inostranstvo, saopšteno je CdM-u iz policije.

Njen PR tim je prije dva dana prijavio njen nestanak na društvenim mrežama, a kako je istakao Ljuban Kovačević, koji je na čelu njenog tima, Vučelićka je zadnji put viđena u Budvi i to 3. juna.

Vučelićka se nikom nije javljala od 2. juna kada je protjerana iz Srbije i proglašena bezbjednosno rizičnom osobom.

Ona je nakon toga deportovana za Crnu Goru, s obzirom na to da je crnogorski državljanin.

Vučelićka je, navodno, protjerana iz Srbije jer je proglašena bezbjednosno rizičnom osobom, s obzirom da je imala kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.

Istovremeno, britanski The Sun objavio je juče intervju sa njom u kojem ona govori o predstojećem Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.

Ona je za SunSport rekla da će njeno srce biti na terenu, ali da još uvijek ne zna za koga će navijati.

– Patriotizam na jednoj strani, druge stvari na drugoj strani. Želim sreću i jednom i drugom timu – rekla je Soraja misleći na reprezentacije Srbije i Brazila.

The Sun podsjeća na kratku vezu koju je starleta imala sa brazilskim fudbalerom Nejmarom, te n pominje da bi se njih dvoje mogli ponovo sresti u Rusiji.

– Pozvana sam u Rusiju, ali još uvijek ne znam hoću li ići. U svakom slučaju, gledaću prvenstvo, da li sa stadiona ili na TV-u, još ćemo vidjeti – kazala je Soraja za britanski tabloid.
Čitajte još

Seksi Nives bodri Hrvate, ali nije imuna ni na “orlove” (F... // Fudbalsku reprezentaciju Hrvatske osmog dana Mundijala, ovog petka uveče, čeka utakmica protiv Argentine. “Kockaste” će iz sve snage bod...
MNOGI OČEKUJU DIO NASLJEDSTVA: Slavni pjevač iza sebe nije ostavio sam... // Sinan Sakić, jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, preminuo je 1. juna. Iza sebe je ostavio četvor...
OD NJENIH OBLINA MUŠKARCI OSTAJU BEZ DAHA: Startovalo ju je osam fudba... // Argentinska ljepotica Rosio Robles vrelim slikama zapalila je internet, a nakon niza provokativnih objava priznala je da ju je do sada st...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA