Logo-Glas

Ovako je Liverpul u 22 sekunde predstavio “Marakanu” (VIDEO)

6. Novembra 2018.

1Fudbaleri Liverpula gostovaće Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, u 4. kolu u utorak od 18.55, što je slavni engleski klub prikazao na sjajan način.

U samo 22 sekunde, Liverpul je prikazao sve što je djelovalo inspirativno na “Marakani”, iako stadion odavno vapi za renoviranjem.

Ipak, duh bogate istorije je prisutan i to se u svakom trenutku snimka osjeća, od vrha tribine odakle se pruža pogled na “rupu”, sve do prostorija muzeja u kom dominira pehar Lige šampiona, koji je Liverpul pet puta osvajao.

Neće sigurno biti lako igračima Redsa u grotlu “Delija”, što je priznao i Endru Robertson pred duel sa ekipom srpskog šampiona.

– Očekujemo posebnu atmosferu, naravno, gledali smo snimke navijača i ovo je poseban stadion. Ali imamo iskustvo igranja na ovakvim stadionima i možemo da se fokusiramo na utakmicu. Hodanje kroz taj tunel uz buku… Momci iz Zvezde sigurno hoće da to iskoriste kao svoju prednost, to ne sme da se odrazi na nas. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome – poručio je Robertson.(IZVOR: N.N.)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA