Logo-Glas

Ovako se trebate ponašati kada se druga djevojka upucava vašem momku

22. Decembra 2017.

58176f8b-bf78-46a0-9b6a-7a680a0a0a64-ljubomora-1341585683-670x0Pretpostavljamo da se barem jednom dogodilo da se tvom momku upucavala druga cura (ili si barem ti mislila da se to događa) i nisi znala kako se ponašati u ovoj situaciji, ali si bila ljuta. Znamo kako ti je, ali prije nego reagiraš u ovakvim situacijama, možda bi htjela prvo malo bolje razmisliti.

Nemoj se uključivati

Iako ne možeš podnijeti situaciju da se neka cura upucava tvom momku, nekad je bolje ne miješati se. Nemoj početi prijetiti njemu ili njoj jer time šalješ krivu poruku. Govoriš mu kako mu ne vjeruješ, a samim time može doći i do neželjene svađe u vašoj vezi. Također, udaljavaš se sve više od svog partnera, a to onda rezultira i poljuljanošću same veze.

Ne optužuj odmah partnera
Smiri se, diši i ne reagiraj u afektu. Ne optužuj ga odmah, pogotovo nemoj ovo raditi, ako nemaš dokaza da se nešto dogodilo između njega i te druge cure. Dobro razmisli prije nego napraviš nešto. Možda će se on previše naljutiti na tvoje optužbe i nepovjerenje, a to ne želiš.

Provjeri što sve znaš

Prvo provjeri činjenice koje znaš ili koje misliš da znaš. Provjeri jesu li stvarno istinite, a tek onda djeluj. Obrati pažnju i na njegovo ponašanje i probaj iz njega izvući radi li se o stvarnoj opasnosti za vašu vezu ili ti se možda sve učinilo.

Dogovorite se

Razgovarajte i vidite šta oboje mislite o cijeloj situaciji. Možda on misli kako je flert i upucavanje sasvim normalan dio veze i kako je to prihvatljivo ponašanje. Tek kad razjasnite ovaj dio moći ćete normalno funkcionirati.
(IZVOR: Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA