Logo-Glas

Ovi horoskopski znaci će vas ostaviti čim se pojavi neko bolji od vas

11. Marta 2018.

ljubavni horoskopIako se za njih ne može reći da su skloni aferama i švrljanju sa strane, slijedeći horoskopski znaci će vas bez razmišljanja ostaviti čim upoznaju osobu koja im se učini boljom od vas.

Ovan

Ovan ima jasne kriterijume u životu, a posebno kada je riječ o izboru partnera. Ako uspijete da ga zavedete i probudite u njemu interesovanje, ovaj znak pokazuje svoju strast. U trenutku kada entuzijazam nestaje, pripadnici ovog znaka će potražiti nekoga ko će ih ispunjavati, ali i zadovoljiti njihov ego.

Blizanci

Blizanci često u životu ne znaju šta žele, te su skloni mijenjanju svojih želja i misli. A to se odnosi i na veze, u kojima će se lako povući i pokazati nezainteresovanost.
Djevica

Djevice su perfekcioniste i traže maksimum iz odnosa sa partnerom. U slučaju da shvate da su njihov partner ili veza postali previše dosadni, one će otići i potražiti nekog novog.

Škorpija

Strastvene Škorpije nemaju problem sa pokazivanjem svojih emocija, a često pri naletu osjećanja ulaze u dublje odnose. U trenutku kada bolje upoznaju osobu pored sebe, često dolazi do razilaženja, a upravo neka druga osoba iz njihovog okruženja može da ih podstakne na to.
(IZVOR: B92)

Čitajte još

Koje su najveće slabosti horoskopskih znakova: Škorpija lako gubi kont... // Svaki znak horoskopa ima određene karakteristike pa tako i slabosti. Rakovi su skloni psihičkim problemima, Djevice zbog nemogućnosti isp...
Imaju previsoke kriterije pa će radije ostati same: Žene u ovom horosk... // Jedan horoskopski znak ima toliko izražajne kriterije koji ih, nažalost, često osude na samoću. To je žena Jarac. Njen stav prema životu...
Mjesečni horoskop za juni 2018 // Brojni preokreti za Bika, oko Lava se svi otimaju, ljetnja romansa za Vodoliju… OVAN Od 5. do 19.juna, što je značajan dio mjeseca, Mer...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA