Logo-Glas

Ovo morate probati: Smjeli potezi u seksu za jače uzbuđenje

13. Januara 2018.

seksOvo do sada sigurno niste probali.

Ponovljena predigra

Zašto se nakon prave igre ne biste ponovno vratili na početak i započeli s novom predigrom? To je savršeno vrijeme da počnete ispočetka jer ćete sada dodire osjećati mnogo intezivnije. Osim toga, zašto ne biste baš sada isprobali nešto novo, kada ste već dovoljno uzbuđeni?

Masirajte mu glavu

Sjetite se koliko vi volite kada vam frizerka pere kosu i istovremeno masira glavu. Isto je i s muškarcima. Tako se oslobađaju hormoni poput oksitocina koji veoma pozitivno djeluju na naš mozak, a podstiču pravo zadovoljstvo.

Priprema terena

Igrajte se malo sa svojim muškarcem. Recite mu ili mu pošaljite poruku o tome kakvo donje rublje nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi.

Otvorite prozore i navucite zavjese

Da li znate šta će svakako pojačati uzbuđenje i adrenalin u vama? Seks na otvorenom ili pored prozora gdje “rizikujete” da će vas neko od komšija vidjeti.

Led, led…

Stručnjaci se slažu da kockice leda rade čuda i podižu atmosferu do neviđenih razmjera. Isprobajte to jedno na drugome, na kukovima i grudima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedno od vas nasmije. Seks i treba biti prije svega zabavan. Igrajte se na takav način da se osjećate dobro.

Isprobajte nove poze

Znamo da smo to savjetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako – uvijek budite spremne za nove poze. Uskladite tehnike, predložite jedno drugome ono šta volite. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ustručavati jer je istina da treba probati sve.

Lubrikant

Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će zasigurno biti slobodnija, a uz to ćete isprobati i nešto što će pojačati seksualnu želju.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Bojler je najopasniji električni uređaj u stanu... // Najopasniji električni uređaj u stanu je bojler. Iako po inženjerskoj strukturi djeluje kao jednostavan uređaj, mali kvar može izazovati...
Smršajte uz limun dijetu 10 kilograma za samo 14 dana // Ako hoćete u potpunosti da izmjenite svoj izgled i smršate 10 kilograma, pored dobre volje, potreban vam je i limun! Ova dijeta brzo top...
Muškarci presudili: Ovo je najatraktivniji dio ženskog tijela // Sudeći po rezultatima studije Univerziteta u Mančesteru, usne su najatraktivniji dio lica na ženi. U prvih 10 sekundi nakon upoznavanja ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA