Logo-Glas

OŽIVJELA OPOZICIJA U DOBOJU: PDP napušta gradsku vlast

31. Avgusta 2019.

“Partija demokratskog progresa će od danas djelovati opoziciono u Skupštini grada Doboj”, rekao je član Predsjedništva i odbornik PDP-a u dobojskom parlamentu Slobodan Vasiljević.

“Iako smo sa rukovodstvom grada i dijelom onih koji čine trenutnu skupštinsku većinu sarađivali, promijenjene političke okolnosti i drastične promjene u njihovom političkom djelovanju su nas opredijelile da budemo opozicija, što je i odluka Predsjedništva PDP-a”, istakao je Vasiljević.

On je rekao da je PDP na bazi svojih programskih rješenja dobio povjerenje građana, ali zbog djelovanja gradskih vlasti nije imao mogućnost da ih realizuje:

“Detaljno smo razradili plan stvaranja i infrastrukturalnog opremanje industrijske zone, koji bi na kraju bila podržana velikom investitorskom konferencijom. Takođe, naš pronatalitetni program od 14 mjera dobio je mjesto u budžetu, ali i nikada priliku za realizaciju”.

On je rekao da će u narednom periodu PDP u Doboju raditi na jačanju svoje infrastrukture i programskih rješenja.

“Svjestan sam činjenice da sam možda trenutno i jedini opozicionar u Skupštini grada Doboj, što nije nimalo jednostavna pozicija. Međutim, kao odbornik, uvijek sam dostupan građanima Doboja u cilju rješavanja njihovih problema, ali i kreiranju programskog djelovanja PDP-a na bazi toga. I kao opozicioni odbornik snažno ću se boriti da rješenja u interesu građana Doboja budu uvažena”, rekao je Vasiljević.

(FOTO: Arhiva)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA