Logo-Glas

2. Decembra 2019.

TESLIĆ – Više od 80 učenika Srednje škole “Jovan Dučić” Teslić, koji su potpisali ugovor sa Zdravstveno-turističkim centrom (ZTC) “Banja Vrućica” o plaćenoj učeničkoj praksi, već su primili svoju prvu platu.

Kako do sada nisu imali priliku da zarade Continue reading

27. Decembra 2018.

Dragan-BogdanićDragan Bogdanić, bivši ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, vratio se u “Banju Vrućicu” u kojoj je opet direktor.

Bogdaniću je direktorska pozicija u ovoj profitabilnoj kompaniji bila u statusu mirovanja dok je oko pet godina obavljao funkciju Continue reading

7. Decembra 2018.

banja vrućicaTESLIĆ
– Odlukom Vlade Republike Srpske, geografsko područje na teritoriji opštine Teslić kojim upravlja Zdravstveno-turistički centar (ZTC) “Banja Vrućica” prvo je u RS proglašeno banjom prema Zakonu o banjama.

Time su zalaganja rukovodstva i zaposlenih u teslićkom ZTC-u krunisana Continue reading

25. Septembra 2017.

banja vrućica-TeslićTESLIĆ – Nikada za ovih 20 godina plata nije kasnila niti jedan dan. Isto tako, sve obaveze prema socijalnom i zdravstvenom redovno se uplaćuju, kao i druge beneficije, ističe Dušica Letić, medicinska sestra, koja u Zdravstvenoturističkom centru “Banja Vrućica” Continue reading

28. Jula 2017.

?????? - ?????????, ????????TESLIĆ – Direktor Zdravstveno turističkog centra “Banja Vrućica” Aleksandar Radošević rekao je da je sporno zemljište, o kojem mediji danas pišu, prvostepenom odlukom upisano u svojinu Banje, koja ga održava desetinama godina, a gosti svakodnevno koriste.

Radošević je Continue reading

28. Jula 2017.

Hotel "Kardial", ZTC Banja VrućicaBANJALUKA – Iz Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove /RUGIP/ danas su saopštili da nisu tačni medijski navodi da je ova uprava dala zemljišta milionske vrijednosti Zdravstveno-turističkom centru /ZTC/ “Banja Vrućica” Teslić, te da je u toku drugostepeni Continue reading

29. Novembra 2016.

banja vrućica-TeslićTESLIĆ
– Zdravstveno-turistički centar /ZTC/ “Banja Vrućica” iz Teslića regularno prikazuje i uplaćuje sva sredstva o iznosu uplate boravišne takse, što redovno utvrđuju i nadležni kontrolni organi, rekao je izvršni direktor marketinga i prodaje Goran Božić.

Komentarišući izjavu direktora Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA