Logo-Glas

17. Novembra 2017.

Дервента - обиљежен Дан сјећања наDERVENTA
– Opština Derventa učinila je mnogo na poboljšanju bezbjednosti saobraćaja, od obilježavanja horizontalne i vertikalne signalizacije do postavljanja ležećih policajaca ispred škole, rekao je predsjednik Savjeta za bezbjednost saobraćaja opštine Derventa Siniša Đekić.

– Sva horizontalna i vertikalna Continue reading

14. Novembra 2017.

Srn2017-11-14_931906_0DERVENTA – U Derventi je osnovan Opštinski odbor Organizacije starješina Vojske Republike Srpske /VRS/ čiji je cilj očuvanje rezultata rata i dejtonske pozicije Republike Srpske, te zalaganje za unapređenje položaja istinskih stvaralaca Srpske.

Izabrano je i Predsjedništvo odbora kojeg Continue reading

12. Novembra 2017.

kuljenovciBračni par Džanin Sarvan i Jasmina Bogućanin Sarvan su dio zajedničkog života proveli u bogatoj Švedskoj, ali svoj “mir i slobodu” pronašli su nadomak Dervente, u Kuljenovcima.

Život u prirodi nije jedino čemu ovi mladi ljudi teže, jer je Continue reading

11. Novembra 2017.

policija RSIz Operativnog centra Policijske stanice Doboj jutros je saopšteno da su se dvije odvojene teške krađe u Modriči i Derventi dogodile 10. novembra, a policija traga za lopovima.

Prema istom izvoru, 10. novembra ove godine, tokom noći provaljeno je Continue reading

10. Novembra 2017.

policijaBANJALUKA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/Republike Srpske su okviru akcije kodnog naziva “Romeo” uhapsili šest lica na području opština Derventa, Prnjavor i Odžak osumnjičenih za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

Iz MUP-a je saopšteno da su hapšenje izvršili Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA