Logo-Glas

16. Januara 2018.

Дервента - обиљежен Дана возача и мDERVENTA
– Vozači Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Derventa su, povodom 15. januara – Dana vozača i mehaničara, organizovali druženje kojem su prisustvovali vozači, dio medicinskih tehničara i doktora, predstavnici menadžmenta ustanove i penzionisani vozači Doma zdravlja.

Vozač Zoran Continue reading

16. Januara 2018.

unisDERVENTA
– Radnici Fabrike cijevi “Unis” iz Dervente u novu godinu su ušli sa starim problemima jer Uprava nije ispoštovala dogovoreno i izmirila im dio potraživanja na koji se obavezala protokolom iz prošle godine.

Zbog toga su juče u Continue reading

14. Januara 2018.

Fabrika cijevi "Unis" DerventaSindikalni odbor Fabrike cijevi „Unis“ donio je odluku o stupanju u štrajk upozorenja radi zaštite svojih socijalo-ekonomskih prava. Jednočasovna obustava rada predviđena je u ponedjeljak, 15. januara, od 9 časova.

Štrajkači traže isplate plata za oktobar i novembar, te Continue reading

10. Januara 2018.

Дервента - дочек православне НовеDERVENTA
– Opštinski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva “Prosvjeta” Derventa organizovaće u subotu, 13. januara, doček pravoslavne Nove godine na Trgu pravoslavlja.

Doček će biti organizovan na platou ispred Sabornog i spomen-hrama Uspenja Presvete Bogorodice.

Program će početi Continue reading

9. Januara 2018.

Дервента - Млади социјалдемократи 1DERVENTA
– U Derventi je danas na Trgu oslobođenja podijeljeno oko 100 “Pasoša Republike Srpske”, u organizaciji Opštinske organizacije Mladih socijaldemokrata Dervente, a u sklopu republičke akcije podmlatka SNSD-a.

– Pasoši su promotivna brošura Srpske u kojoj se nalaze Continue reading

9. Januara 2018.

Дервента - обиљежен Дан Републике СDERVENTA
– Služenjem parastosa poginulim borcima Vojske Republike Srpske i polaganjem vijenaca na Centralno spomen-obilježje za 608 poginulih srpskih boraca u Derventi je danas obilježen Dan Republike.

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić čestitao je svim građanima Dan Republike, ističući Continue reading

7. Januara 2018.

Srn2018-1-7_11154_0DERVENTA – Opštinska Boračka organizacija Dereventa objavila je na dvije lokacije na led-displeju čestitku povodom Dana Republike Srpske, na kojoj se nalazi nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić, uz tekst: “Mojim saborcima opštine Derventa čestitam Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA