Logo-Glas

9. Marta 2019.

željeznicaKako ATV nezvanično saznaje, pobjednik oktobarskih izbora, SNSD, će zadržati svoje pozicije, a njihov kadar, Miroslav Milovanović, od DEMOS-a je nedavno preuzeo i “Vode Srpske”.

DEMOS, najmlađa partija u koaliciji, će dobiti Rudnik i Termoelektranu Ugljevik, Republičku upravu za Continue reading

7. Decembra 2018.

dnsBANJALUKA – Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ iz Teslića jednoglasno je donio odluku o istupanju iz te stranke.

Bivši članovi teslićkog DNS-a ubuduće će djelovati u okviru nove partije, na čijem će se čelu nalaziti Nedeljko Čubrilović, Continue reading

5. Decembra 2018.

stanariBANJALUKA – Opštinski odbor DNS-a Stanari donio je danas odluku o kolektivnom istupanju iz te stranke i pristupanju novoj političkoj opciji koju formiraju bivši članovi DNS-a na čelu sa Nedeljkom Čubrilovićem.

Smatramo da je djelovanje aktuelnog rukovodstva DNS-a Continue reading

4. Decembra 2018.

dnsVećina od 32 člana Gradskog odbora DNS-a Doboj napustila je danas ovu polititičku partiju, izjavio je dosadašnji član Predsjedništva dobojskog DNS-a Slađan Jović.

Jović je istakao da su ovi članovi do sada imali dobru saradnju sa Nedeljkom Čubrilovićem, koji Continue reading

30. Novembra 2018.

iskljuceni-DNS1-Foto-Dejan-BozicPoslanici koji su isključeni iz DNS formirali su Nezavisni demokratski klub u Narodnoj skupštini RS.

To su Spomenka Stevanović, Nedeljko Čubrilović, Milad Dakić i Spomenko Stojanović. Klub će biti okosnica nove političke partije koju će uskoro osnovati.

– Članstvo Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA