Logo-Glas

23. Aprila 2018.

Добој - Актив жена Уједињене СрпскеDOBOJ
– Aktiv žena dobojskog odbora Ujedinjene Srpske uručio je danas, povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, knjige za lektiru školskoj biblioteci Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” iz ovog grada.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Doboju Rankica Continue reading

23. Aprila 2018.

alkoholDOBOJ – Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj juče su uhapsili pedesetogodišnjeg pješaka V.V., sa područja federalne opštine Maglaj, koji se u alkoholisanom stanju kretao po kolovozu.

Kod njega je alkotestiranjem utvrđeno 2,14 promila alkohola u organizmu. Continue reading

23. Aprila 2018.

Lov lovacDOBOJ – Predsjednik lovačkog udruženja “Fazan” Doboj Vedran Božičković upozorio je na povećanje broja šakala u dobojskom lovištu koji pričinjavaju značajnu štetu među sitnom divljači, veću i od vuka.

Božičković je rekao da je riječ o inteligentnom predatoru, koji Continue reading

22. Aprila 2018.

Добој - Чавић - конференцијаDOBOJ
– Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je danas da članice Saveza za promjene rade na usaglašavanju zajedničke platforme za opšte izbore.

– Još nemamo sporazum u konačnoj formi, tako da u ovom trenutku ne možemo iznijeti svoj stav, Continue reading

22. Aprila 2018.

Doboj-Ujedinjena-prelazakUjedinjena Srpska dobila je predstavnika u dobojskoj skupštini. Pristupio im je Ratko Močić, doskorašnji DNS-ov potpredsednik lokalnog parlamenta. Bio je dio SDS-ove većine, ubuduće će se kaže voditi interesom građana, piše ATV.

“Ja ću djelovati onako kako mislim da Continue reading

21. Aprila 2018.

Добој - Стевандић - Уједињена СрпскDOBOJ – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izrazio je danas nezadovoljstvo radom srpskih predstavnika u institucijama BiH, koji, kako kaže, ne čine ništa da se preko bezbjednosnih agencija i ministarstva u kojima participiraju procesuira najnovija ratnohuškačka izjava bošnjačkog člana Continue reading

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA