Logo-Glas

19. Maja 2017.

SA SASTANKA U MODRICIMODRIČA – Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministri finansija Zoran Tegeltija, zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić, saobraćaja i veza Neđo Trninić, te poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić razgovarali su danas u Modriči sa načelnicima opština Continue reading

3. Marta 2017.

Ilija JovičićBROD – Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić posjetio je povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, Milju Zečević koja je u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubila tri sina i muža.

Jovičić je rekao novinarima da ne postoji način da se Continue reading

17. Februara 2017.

BROD – Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić organizovao je danas prijem za troje gimnazijalaca iz ove opštine koji će u martu i aprilu boraviti u Istraživačkoj stanici Petnica, gdje će učestovovati u projektima iz izabranih oblasti.

Riječ je Continue reading

15. Juna 2016.

zaštitina mreža krastavci

BROD
– Opština Brod raspisala je javni oglas za sufinansiranje nabavke protivgradne mreže za proizvođače krastavaca kornišona.

Iz budžeta opštine namjenski su rezervisana sredstva za podsticaj nabavke protivgradne mreže na individualnim zasađenim površinama kornišona od 500 do 2.500 Continue reading

8. Juna 2016.

brod

BROD – Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić potpisao je sa preduzećem “Putevi Republike Srpske” memorandum o razumijevanju za izgradnju dvije kružne raskrsnice, procijenjene vrijednosti oko dva miliona KM.

Jedna raskrsnica je na ukrštanju magistralnog puta Brod-Odžak sa lokalnom Ulicom Continue reading

LAJKUJTE NAS

PROČITAJ HOROSKOPDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA