Logo-Glas

19. Februara 2019.

alsin-leventAlsin Levent (35) iz Turske je vozač koji je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, a povrijeđen Šaulićev kum Slobodan Stojadinović, saznaju Večernje novosti.

Vozač se vodi kao uhapšen, Continue reading

17. Februara 2019.

šaban-copy-1Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić.

Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na sjeverpoistoku Njemačke Continue reading

17. Februara 2019.

1005x635 (2)Nebeska kafana sve brže se puni. Na veliku žalost svih poštovalaca narodne muzike, jedan od njenih najvećih velikana, Šaban Šaulić, pridružio se fotografiji na kojoj su svi oni koji za sobom ostavljaju neizbrisiv trag.

Šaban sada pjeva za najboljim Continue reading

17. Februara 2019.

800x450Prema informacijama, u automobil u kojem se nalazio pjevač s kumom i vozačem, udario je 36-godišnjak koji je bio u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole.

800x450 (3)Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bifild – Butersloh u Continue reading

17. Februara 2019.

darko-lazic-i-djevojkaFolker Darko Lazić Dan zaljubljenih proveo je na Matićevom nastupu, gdje je na nagovor prisutnih otpjevao nekoliko pjesama. U jednom trenutku je i ustao da se pokloni, a nakon toga je nastala fotografija koja je sve oduševila.

Naime, Saša Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA