Logo-Glas

10. Aprila 2019.

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja emisije “Zvezde Granda”, gdje je u žiriju, kako bi se što prije oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da se oporavlja poslije smrti Continue reading

5. Aprila 2019.

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović i pjevačica Jelena Karleuša napravili su šou u najnovijoj emisiji “Zvezda Granda”.

Karleuša je u jednom trenutku zatvorila usta usta direktoru “Grand” produkcije, da bi nešto kasnije stavili noge na Continue reading

2. Aprila 2019.

vranješ-copyDanas je bilo zakazano prvo ročište u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, a iako se fudbaler koji tuži pjevačicu pojavio, Jelena Karleuša nije.

Advokati Ognjena Vranješa otkrili su za “Blic” zbog čega se Jelena Karleuša nije pojavila na Continue reading

2. Aprila 2019.

ognjen-copyDanas počinje suđenje Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše, fudbaler se pojavio ispred Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, ali pjevačica se još nije pojavila.

vranješ-copyOgnjen Vranješ je tužio Jelenu Karleušu zbog prijetnji ubistvom. Naime, kako su mediji pisali, Vranješ Continue reading

30. Marta 2019.

Šaban-2Supruga pokojnog pevača Gordana moći će da dobija penziju pokojnog pjevača, koju je sam uplaćivao, tek nakon završene papirologije u Nemačkoj.

Kako saznaje Blic njeno mjesečno primanje će biti od dvije do tri hiljade evra.

Porodica pjevača Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA