Logo-Glas

30. Avgusta 2019.

STANARI – Međunarodni festival foklora “Čuvari tradicije đeram” održaće se u subotu 7. avgusta na školskom poligonu u Cerovici kod Stanara.

Organizator ove manifestacije je Kulturno-umjetničko društvo “Cerovica” u saradnji sa mjesnom zajednicom, a pod Continue reading

25. Jula 2017.

???????? - ??????? ???-? "???????"DERVENTA – Članovi Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ mladih “Bosiljak” iz Dervente, koji na Kipru učestvuju na 11. Evromediteranskom festivalu tradicionalnog folklora, već su imali prvi nastup, koji je izazvao simpatije publike, rečeno je Srni u ovom društvu.

Iz Društva Continue reading

21. Jula 2017.

bosiljak derventaDERVENTA – Članovi Kulturno-umjetničkog društva mladih “Bosiljak” iz Dervente putuju na Kipar, gdje će učestvovati na 11. Evromediteranskom festivalu tradicionalnog folklora.

Iz Društva je saopšteno da im je učešće na festivalu na koji će otputovati sutra, još jedno priznanje Continue reading

23. Januara 2016.

kud duško trifunović brod

BROD
– Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ “Duško Trifunović” proslavilo je sedam godina postojanja i rada nastupom u amfiteatru Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla”.

Više od 300 posjetilaca uživalo je sinoć u sedam koreografija, izvedenih prema uzrasnim kategorijama članova ovog KUD-a.

Prisutnima Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA