Logo-Glas

28. Aprila 2018.

Модрича - СНСД - Општински одбор - Из
MODRIČA
– Mladen Krekić danas je ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Modriča.
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je prisustvovao Izbornoj konferenciji u Modriči, čestitao je Krekiću i istakao da je Opštinski odbor SNSD-a u ovoj opštini jedan Continue reading

12. Aprila 2018.

DODIK KOD KREKICAMODRIČA
– Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Modriči da je ova lokalna zajednica strateški izuzetno važno mesto za Republiku Srpsku. Dodik je sa rukovodstvom opštine razgovarao o dostignutom stepenu razvoja ove lokalne zajednice.

– Modriča Continue reading

5. Januara 2018.

Модрича - Крекић, стипендисти - потпMODRIČA – Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić potpisao je danas ugovore sa novih 66 studenata kojima je odobreno stipendiranje sredstvima iz opštinskog budžeta planiranog za akademsku 2017/2018. godinu.

Krekić je rekao da opština ukupno stipendira 170 studenata, za šta Continue reading

24. Novembra 2017.

Модрича - Каран - уручена одликовањMODRIČA – Izaslanik predsjednika Republike Srpske Siniša Karan danas je u Modriči uručio odlikovanja porodicama 38 poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ sa područja Modriče, Šamca, Vukosavlja i Broda.

Ukazom predsjednika Repbulike Srpske Milorada Dodika, a na inicijativu Continue reading

6. Septembra 2017.

Модрича - Крекић - поклони првачићиMODRIČA – Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić uručio je danas u osnovnoj školi “Sveti Sava” prigodne poklone prvačićima i čestitao im početak obrazovanja.

Krekić je rekao da svake godine prisustvuje priredbi koju na početku školske godine organizuju učenici viših Continue reading

17. Jula 2017.

Модрича - Свечано отворена ЗавичајMODRIČA – Svečanim otvaranjem i osveštanjem Zavičajne spomen-sobe, te sportskim takmičenjima i kulturno-zabavnim programom uz narodni zbor, u Dugom Polju je obilježen Petrovdan – Dan i krsna slava ove mjesne zajednice u Modriči.

Predsjednik Mjesne boračke organizacije Dugo Continue reading

19. Maja 2017.

SA SASTANKA U MODRICIMODRIČA – Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministri finansija Zoran Tegeltija, zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić, saobraćaja i veza Neđo Trninić, te poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić razgovarali su danas u Modriči sa načelnicima opština Continue reading

14. Februara 2017.

Модрича - Дан бораца РС - свечана акMODRIČA – Svečanom akademijom u Srpskom kulturnom centru u Modriči, Opštinska boračka organizacija obilježila je Dan boraca Republike Srpske i početak Prvog srpskog ustanka.

Predsjednik Opštinske boračke organizacije Modriča Milutin Vračević rekao je da je za borce Republika Continue reading

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA