Logo-Glas

28. Maja 2017.

Модрича - Миленко ЂукићMODRIČA
– U Bolnici za hroničnu psihijatriju u Modriči juče je organizovano druženje radnika i pacijenata ove zdravstvene ustanove sa članovima njihovih porodica i gostima.

Riječ je o tradicionalnom skupu koji modrička Bolnica za hroničnu psihijatriju organizuje već Continue reading

26. Maja 2017.

Srn2017-5-26_1030382_0MODRIČA – Književnik iz Banjaluke Ranko Preradović Deda dobitnik je ovogodišnje književne nagrade “Gajkov pjesnički šešir”, koju dodjeljuje Srpski kulturni centar Modriča.

Preradoviću je nagrada dodijeljena u okviru manifestacije “Gajkovo pjesničko proljeće” za izabrane pjesme u četiri toma Continue reading

24. Maja 2017.

Модрича - Стојановић, Крекић - посјеMODRIČA
– Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske pomoći će opštini Modriča u sanaciji štete koju je sinoćnje jako nevrijeme pričinilo poljoprivredi i putnoj infrastrukturi, najavio je pomoćnik ministra poljoprivrede Čedomir Stojanović.

– Kada se procijeni šteta, opredijelićemo Continue reading

24. Maja 2017.

Модрича - посљедице невремена 1MODRIČA
– Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić i direktor Republičke uprave civilne zaštite /RUCZ/ Mile Međed posjetili su danas područja ove lokalne zajednice zahvaćena sinoćnjim nevremenom, gdje su sa predstavnicima mjesnih zajednica utvrdili hitne mjere za normalizaciju života.

Međed Continue reading

24. Maja 2017.

Модрича - невријемеISTOČNO SARAJEVO
– Direktor Republičke uprave civilne zaštite Mile Međed i načelnik opštine Modriča Milan Krekić razmotriće danas situaciju u toj opštini nakon vremenskih nepogoda koje su prouzrokovale štetu na infrastrukturi i poljoprivrednim usjevima, te dogovoriti odgovarajuće mjere za Continue reading

22. Maja 2017.

EFIKASNI - FK VRANJAKMODRIČA
– Vranjak, lider regionalne lige Republike Srpske, nezaustavljivo grabi ka drugoligaškom „zapadu“. Savladana je i solidna Trebava, gosti iz Osječana poraženi su sa 6:1.

Fudbalske zagonetke moguće je rešiti samo na dva načina – na vreme ili kada Continue reading

Dijamant OsječaniDJEVOJKA DANA

djevojka

LAJKUJTE NAS

VIJESTI

MIX ZONA