Logo-Glas

24. Decembra 2018.

Бањалука - Лукач - пријемBANJALUKA – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da Ministarstvo u svojim redovima ima hrabre ljude koji su garant bezbjednosti u Srpskoj i koji su u svakom trenutku spremni da pomognu drugima.

Na prijemu, koji Continue reading

12. Oktobra 2018.

sigurnosni-pojas-autoBANJALUKA
– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u narednom periodu realizovaće akciju “Pojas, sigurnosne sjedalice za djecu i mobilni telefoni” sa ciljem povećanja bezbjednosti u saobraćaju i smanjenja posljedica po lica u saobraćajnim nezgodama.

Akcija će na Continue reading

9. Avgusta 2018.

Sud suđenje ročišteMilko Šarčević (22) iz Doboja, koji je nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog trgovine narkoticima, našao se pod istragom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog sumnje da je nakon objavljivanja presude prijetio sutkinji Okružnog suda u Banjoj Luci Continue reading

15. Februara 2018.

policijaBANJALUKA, TESLIĆ – Goran T. iz Teslića osumnjičen je da je 6. februara, putem jedne viber-grupe, plasirao netačnu informaciju da su dvije njegove sugrađanke uhapšene zbog prostitucije, nakon čega se ta dezinformacija počela širiti društvenim mrežama, pišu Nezavisne.

Navodeći Continue reading

8. Decembra 2017.

policijaBANJALUKA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske sankcionisali su 1.532 vozača u Srpskoj zbog neposjedovanja zimske opreme.

Tokom pojačanih kontrola tehničke ispravnosti vozila i upotrebe zimske opreme, koje su sprovedene u prošloj sedmici, zbog tehničke Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA