Logo-Glas

19. Juna 2019.

BANJALUKA – U akciji kodnog naziva “Teatar” usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je ilegalno preprodavala veće količine droge i minsko-eksplozivnih sredstava uhapšeni su Anđelko Miličević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović, saznaju “Nezavisne”.

Tokom Continue reading

11. Juna 2019.

Saobraćajna policija i dual radari više neće biti jedini koji vrebaju vozače koji prave saobraćajne prekršaje. Za nekoliko dana kontrolama na putevima Republike Srpske pridružuju se i presretači, dva neobilježena vozila opremljenja da evidentiraju sve prekršaje, potvrđeno je iz Continue reading

24. Decembra 2018.

Бањалука - Лукач - пријемBANJALUKA – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da Ministarstvo u svojim redovima ima hrabre ljude koji su garant bezbjednosti u Srpskoj i koji su u svakom trenutku spremni da pomognu drugima.

Na prijemu, koji Continue reading

12. Oktobra 2018.

sigurnosni-pojas-autoBANJALUKA
– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u narednom periodu realizovaće akciju “Pojas, sigurnosne sjedalice za djecu i mobilni telefoni” sa ciljem povećanja bezbjednosti u saobraćaju i smanjenja posljedica po lica u saobraćajnim nezgodama.

Akcija će na Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA