Logo-Glas

15. Novembra 2018.

viber-image3-3Narodni demokratski pokret ostaje bez nekoliko članova u Banjaluci, a kako saznajemo, njihovim stopama mogli bi pojedini odbornici u Šipovu, Čelincu i Brodu.

Dok predsjednik NDP, Dragan Čavić, sa liderom SNSD, Miloradom Dodikom, dogovara saradnju i ulazak ove partije Continue reading

13. Novembra 2018.

Dodik i PavićPotpredsjednik SNSD Radovan Višković već može da se predstavlja kao premijer Srpske, jer je i zvanično dobio podršku svoje partije, SP, DNS i Ujedinjene Srpske, piše SrpskaInfo.

Međutim, spekuliše se da u novoj skupštinskoj većini neće biti svih Continue reading

7. Novembra 2018.

dragan-cavicPredsjednik NDP Dragan Čavić, nakon sjednice stranačkog Predsjedništva, izjavio je da više nisu članica Saveza za pobjedu.

– Nismo zadovoljni svojim rezultatom. Osam godina naše pripadnosti SzP nije dovelo do poboljšanja naših rezultata. Odlučili smo na Predsjedništvu da od Continue reading

14. Maja 2018.

čavićPolitički partneri Saveza za promjene, predvođeni SDS-om, PDP-om i NDP-om, uspjeli su postići dogovor te će na opštim izborima u oktobru ove godine nastupiti zajedno.

NDP je ranije uslovio svoj ostanak u Savezu za promjene kandidaturom Dragana Čavića za Continue reading

22. Aprila 2018.

Добој - Чавић - конференцијаDOBOJ
– Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je danas da članice Saveza za promjene rade na usaglašavanju zajedničke platforme za opšte izbore.

– Još nemamo sporazum u konačnoj formi, tako da u ovom trenutku ne možemo iznijeti svoj stav, Continue reading

17. Marta 2018.

čavićBANJALUKA
– Kandidatura lidera NDP-a Dragana Čavića za poziciju budućeg predsjednika Vlade Republike Srpske uslov je za podršku ove partije kandidatima Saveza za promjene za pozicije predsjednika Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na opštim oktobarskim izborima, Continue reading

24. Novembra 2017.

Шамац - НДП - Чавић - Изборна скупштиŠAMAC – U Šamcu je večeras na Izbornoj skupštini Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ ponovo potvrđen mandat dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora te stranke Đorđu Milićeviću.

Na Izbornoj skupštini, kojoj je prisustvovao i predsjednik NDP-a Dragan Čavić, izabran je i Opštinski Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA