Logo-Glas

6. Decembra 2017.

mjestaniPovratnici u hrvatsko posavsko selo Tramošnica Gornja, koje entitetskom linijom pripada opštini Pelagićevo, i dalje žive u nevjerici da je baš tu, u centru naselja, u napuštenoj kući godinu truhnulo tijelo koje, prema svemu sudeći, pripada Mariji Knežević (32), Continue reading

24. Novembra 2017.

873x400 (2)Saška Kovačević iz Modriče, optužena da je porno-snimcima ucjenjivala fratra I. K., jučer je, nakon sedam dana na slobodi, ponovo uhapšena i vraćena u pritvor Kaznenopopravnog zavoda u Doboju, piše Avaz.

Bila potraga

Sašku je, poslije 24-satne potrage, locirala Continue reading

19. Maja 2017.

Zgrada opštinske uprave ŠamacKrsta Bajkanović, nekadašnji potpredsjednik Skupštine opštine (SO) Šamac, odlučio je da presavije tabak i da tuži navedenu lokalnu zajednicu.

Kako se saznaje, Bajkanović, koji je i predsjednik OO DNS Šamac, tužbu protiv Opštine Šamac je podnio pred Okružnim sudom Continue reading

6. Juna 2016.

3818775_1

DOBOJ – Okružno tužilaštvo u Doboju podiglo je optužnicu protiv lica čiji su inicijali L.S. /24/ iz Doboja osumnjičenog za izvršenje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja, tokom kojeg je jedno lice smrtno stradalo.

Tužilaštvo je protiv osumnjičenog podiglo optužnicu Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA