Logo-Glas

20. Oktobra 2017.

88571126DOBOJ
– Službenici Policijske stanice Doboj dva danas su organizovali Dan otvornih vrata za oko 250 učenika Osnovne škole “Radoje Domanović” u dobojskom naselju Osječani, koje su upoznali o saobraćajnim pravilima i propisima koja moraju poštovati kao pješaci u Continue reading

19. Oktobra 2017.

policijaU saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na području Broda, poginuo je 65-godišnji Branko Gavrić, dok je njegov 31-godišnji bratić Slađan Gavrić povrijeđen.

Do nesreće je došlo oko 19.30 sati na lokalnom putu u mjestu Gornji Klakar, kada je Continue reading

19. Oktobra 2017.

krađaTESLIĆ – U teslićkom mjestu Barići juče je izvršena je provala u porodičnu kuću vlasništvo I.M., odakle su otuđene torbice u kojima su se nalazili predmeti za ličnu upotrebu, lični dokumenti supružnika i novac.

Pregledom šireg područja lica Continue reading

19. Oktobra 2017.

alkoholDOBOJ – Službenici Policijske stanice Doboj 2 juče su lišili slobode S.C. sa područja opštine Maglaj, koji je upravljao vozilom u vidno alkoholisanom stanju i odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Zbog nedoličnog ponašanja licu S.C. je izdata naredba da Continue reading

18. Oktobra 2017.

pare novacDOBOJ
– Policijska uprava Doboj podijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv lica čiji su inicijali S.M. iz ovog grada, zbog osnova sumnje da je kao odgovorno lice u dobojskoj javnoj zdravstvenoj ustanovi nesavjesnim radom i neizvršenjem pravosnažne sudske Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA