Logo-Glas

25. Septembra 2019.

Nakon što smo objavili tekst “MJERENJA POKAZALA: Alarmantne vrijednosti čestica prašine u Stanarima“, u kojem su izneseni rezultati mjerenja koje su obavili i javnosti predstavili CEE Bankwatch i Centar za životnu sredinu, stigla Continue reading

14. Decembra 2018.

Станари - "ЕФТ Гупа" - свечаностSTANARI – Vlasnik komanije “EFT grupa” Vuk Hamović istakao je da je kraj poslovne godine izuzetno povoljan za ovu kompaniju, a posebno za Rudnik i termoelektranu “Stanari”, koji rade bez problema i sa rezultatima iznad očekivanih.

“Nadam se da Continue reading

27. Septembra 2018.

termoelektrana eft_stanari_02STANARI
– Termoelektrana Stanari će u subotu, 29. septembra, početi jesenji preventivni remont sa težištem aktivnosti na kotlovskom postrojenju koji će trajati sedam dana, saopšteno je iz komapanije EFT-a.

Iz EFT-a navode da će remont obavljati radnici Termoelektrane Stanari Continue reading

22. Decembra 2017.

Adam ŠukaloBANJALUKA – Narodni poslanik Adam Šukalo podnio je danas Ustavnom sudu Republike Srpske inicijativu za ocjenu ustavnosti i zakonitosti Pravilnika o visini koncesionih naknada jer je, kako tvrdi, u suprotnosti sa Zakonom o koncesijama.

Šukalo je rekao da je Continue reading

21. Jula 2017.

Станари - пројектиSTANARI – Kompanija EFT Rudnik i Termoelektrana “Stanari” donirala je 70.000 KM za sanaciju i rekonstrukciju područne škole “Desanka Maksimović” u Ljebu, čime je omogućen bezbjedan nastavak nastave i obezbijeđen siguran školski prostor.

Tokom posjete gradilištu, a posredstvom Continue reading

5. Decembra 2016.

Станари - Голић уручила дозволу заSTANARI – Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić uručila je danas u Stanarima predsjedniku “EFT grupe” Vuku Hamoviću trajnu upotrebnu dozvolu za rad Termoelektrane “Stanari” instalisane snage 300 megavata, sa objektima koji čine tehničku Continue reading

4. Decembra 2016.

te-stanariBANJALUKA – Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srpske Srebrenka Golić sutra će uručiti dozvolu za rad Termoelektrani “Stanari” instalisane snage 300 megavata, sa objektima koji čine tehničku i funkcionalnu cjelinu.

Posjeta ministra zakazana je u 12.00 časova, Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA