Logo-Glas

26. Maja 2017.

Шамац - Удружење грађана за помоћ лŠAMAC – Udruženje građana za pomoć licima sa posebnim potrebama obilježava danas godišnjicu rada u dnevnom centru koji se nalazi u okviru Centra za socijalni rad u Šamcu.

Predsjednik Udruženja i otac djeteta sa posebnim potrebama Stanislav Milovanović Continue reading

25. Maja 2017.

Шамац - обиљежен "Дан ученичких посŠAMAC
– U Osnovnoj školi “Šamac” u Šamcu obilježen je “Dan učeničkih postignuća” u okviru kojeg je jutros podijeljena 21 zahvalnica đacima koji su postigli značajne rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkom takmičenju iz raznih oblasti.

Učenicima koji su Continue reading

23. Maja 2017.

Шамац - средњошколци - предавањеŠAMAC
– Profesor kriminalistike na Policijskoj akademiji u Banjaluci Aleksandar Miladinović poručio je danas učenicima u Šamcu da u slučaju bilo kakvih elementa krivičnih djela putem interneta i društvenih mreža to treba prijaviti policiji.

Miladinović je na predavanju za Continue reading

19. Maja 2017.

Zgrada opštinske uprave ŠamacKrsta Bajkanović, nekadašnji potpredsjednik Skupštine opštine (SO) Šamac, odlučio je da presavije tabak i da tuži navedenu lokalnu zajednicu.

Kako se saznaje, Bajkanović, koji je i predsjednik OO DNS Šamac, tužbu protiv Opštine Šamac je podnio pred Okružnim sudom Continue reading

19. Maja 2017.

Шамац - Михајло ЂурђевићŠAMAC
– Vršilac dužnosti direktora preduzeća “Vodovod i kanalizacija” iz Šamca Mihajlo Đurđević rekao je da će svim potrošačima sa dugovanjima većim od 1.000 KM biti ponuđeno da sklope ugovore o snabdijevanju i plaćanju zaostalog duga, što je, kako Continue reading

Dijamant OsječaniDJEVOJKA DANA

djevojka

LAJKUJTE NAS

VIJESTI

MIX ZONA