Logo-Glas

18. Februara 2019.

SDSVladajuća koalicija u Srpskoj, predvođena SNSD-om, odlučna je da u potpunosti pokori SDS, privlačenjem dijela zainteresovanih u tzv. veliku koaliciju te smjenom sa (grado)načelničkih pozicija onog “tvrdoglavijeg” dijela. Pomenuti cilj trenutno se razvija po planu.

Doboj, koji je gotovo Continue reading

1. Februara 2019.

šajinovićU Doboju će sutra biti ozvaničen početak kampanje SDS-a za prijevremene izbore za gradonačelnika ovog grada i predstavljen kandidat ove partije Nebojša Šajinović.

Početku kampanje prisustovaće predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, predsjednik Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Miladin Stanić Continue reading

31. Decembra 2018.

Бањалука - Небојша ШајиновићBANJALUKA
 -Nebojša Šajinović biće kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja na predstojećim vanrednim izborima za tu funkciju, koji će u ovom gradu biti održani 17. februara, saopšteno je iz ove stranke.

Iz SDS-a navode da je Povjereništvo gradske organizacije Continue reading

21. Decembra 2018.

obren petrovićNakon razlaza sa Srpskom demokratskom strankom, donedavni gradonačelnik Doboja i novoizabrani poslanik u Predstavničkom domu BiH Obren Petrović prisutan je u političkom životu RS kao predvodnik neformalne “grupe”, ali takvo nedefinisano stanje neće dugo potrajati, pošto će, saznaje opcija.net Continue reading

15. Decembra 2018.

20181215161055_513421Skupština Srpske demokratske stranke, na kojoj je, u Banjaluci, trebalo da bude donesena odluka o raspisivanju redovnih unutarstranačkih izbora, te analizirani rezultati oktobarskih izbora, prekinuta je.

Nakon sjednice bile su planirane izjave, ali su svi delegati brzo napustili mjesto Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA