Logo-Glas

18. Oktobra 2017.

Модрича - Додик - Крекић - СНСД - трибMODRIČA
– Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da će zadaci SNSD-a, kao najjače i najodgovornije stranke za državu Republiku Srpsku, u narednom periodu biti jačanje privrede, očuvanje političke stabilnosti i uspješno provođenje izbora u narednoj godini.

Dodik Continue reading

12. Oktobra 2017.

Теслић - СНСД - ДодикTESLIĆ
– Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je u Tesliću da promoviše politiku SNSD-a koja zagovara jačanje institucionalnih kapaciteta Republike Srpske i da je samostalna Srpska u okviru dejtonske BiH prva faza u njenoj samostalnosti.

Dodik, koji je večeras Continue reading

29. Septembra 2017.

teslic-skupstinaTESLIĆ
– Označena kao „dan D“ teslićka skupština nije donijela promjene. Milan Miličević zadržao je većinu u lokalnom parlamentu.

Nervozu ipak nije mogao da sakrije, pa ni pred novinare nije želio da stane. Njegov zamjenik uvjerava da većina nije Continue reading

21. Septembra 2017.

Staša KošaracSARAJEVO – Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac izjavio je da su poslanici SDS-a u ovom domu, glasanjem za odgađanje izjašnjavanja o ratifikaciji Ugovora sa Evropskom investicionom bankom o finansiranju izgradnje auto-puta Banjaluka – Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA