Logo-Glas

31. Decembra 2018.

Дервента - СП - новогодишњи пријемDERVENTA
– Predstavnici Opštinskog odbora Socijalističke partije Derventa organizovali su novogodišnji prijem za članove stranke i predstavnike medija.

Predsjednik Opštinskog odbora Derventa Slaven Gojković izrazio je zahvalnost predstavnicima medija koji su na objektivan i korektan način pratili izborne i Continue reading

28. Decembra 2018.

Добој - СП - Актив жена - хуманитарнаDOBOJ
– Aktiv žena i omladine Socijalističke partije /SP/ Doboj organizovao je danas humanitarnu akciju podjele božićno-novogodišnjih paketića za korisnike Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju iz ovog grada.

Predsjednik dobojskog aktiva žena SP-a Branislava Dević Continue reading

17. Decembra 2018.

srđan todorovićDOBOJ
– Socijalistička partija predaće danas kandidaturu za učešće na predstojećim vanrednim izborima za gradonačelnika Doboja, koji se održavaju 17. februara iduće godine, odlučeno je na sjednici Gradskog odbora te partije, piše danas Dobojski Info.

Prema informacijama Continue reading

17. Oktobra 2018.

narodna skupštinaPrema trenutnim rezultatima izbora sa dobojskog područja, u Skupštinu Srpske odlazi šest, u Parlament BiH dva poslanika. U klupe entitetskog parlamenta će dva poznata i četiri nova imena.

Jedno od njih je Srđan Todorović, direktor Fonda za zaštitu životne Continue reading

30. Septembra 2018.

Пелагићево - СП- трибинаPELAGIĆEVO
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas da očekuje dobar rezultat na izborima u opštini Pelagićevo kojoj su, zahvaljujući socijalistima, obezbjeđena sredstva za različite projekte.

Đokić je rekao da je opštini Pelagićevo, zahvaljujući SP, u Continue reading

17. Septembra 2018.

Дервента - Петар ЂокићDERVENTA
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je u Derventi da će socijalisti nastojati još više jačati kapacitete Republike Srpske kako bi ona mogla ekonomski pružati podršku razvoju svih lokalnih zajednica.

Đokić je sinoć prisustvovao centralnoj Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA