Logo-Glas

17. Oktobra 2018.

narodna skupština



Prema trenutnim rezultatima izbora sa dobojskog područja, u Skupštinu Srpske odlazi šest, u Parlament BiH dva poslanika. U klupe entitetskog parlamenta će dva poznata i četiri nova imena.

Jedno od njih je Srđan Todorović, direktor Fonda za zaštitu životne Continue reading

30. Septembra 2018.

Пелагићево - СП- трибина



PELAGIĆEVO
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas da očekuje dobar rezultat na izborima u opštini Pelagićevo kojoj su, zahvaljujući socijalistima, obezbjeđena sredstva za različite projekte.

Đokić je rekao da je opštini Pelagićevo, zahvaljujući SP, u Continue reading

17. Septembra 2018.

Дервента - Петар Ђокић



DERVENTA
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je u Derventi da će socijalisti nastojati još više jačati kapacitete Republike Srpske kako bi ona mogla ekonomski pružati podršku razvoju svih lokalnih zajednica.

Đokić je sinoć prisustvovao centralnoj Continue reading

14. Septembra 2018.

Теслић - СП - Ђокић - изборна конвенц



TESLIĆ
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je večeras da se program ove stranke zasniva na ekonomskom razvoju Republike Srpske, što daje mogućnost vođenju uspješne socijalne politike i ravnomjernoj podršci države svim kategorijama.

– Naši ljudi u Continue reading

14. Septembra 2018.

Станари - СП - Ђокић - трибина



STANARI
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras u Stanarima da su socijalisti maksimalno posvećeni razvoju ove lokalne zajednice i uložili su veliki napor da podrže rad kompanije EFT-a Rudnik i Termoelektrana Stanari od čijih koncesionih Continue reading

6. Septembra 2018.

sastanak1



DOBOJ
– Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je cilj koalicije SNSD-DNS-SP u Doboju da na predstojećim izborima zajedno dobiju više od 50 odsto podrške građana.

Izrazivši zadovoljstvo uspješnim koalicionim sastankom sa predstavnicima gradskih odbora DNS-a i SP-a Continue reading

12. Avgusta 2018.

Добој - Међународни дан младих - СП



DOBOJ
– Članovi organizacije mladih dobojske Socijalističke partije /SP/ danas su povodom Međunarodnog dana mladih, puštanjem 100 balona u parku Narodnih heroja, ukazali na problem nezaposlenosti mlade populacije koja, uz druge faktore, sve masovnije napušta ovu lokalnu zajednicu i Continue reading

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_n



DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA